Kaptan Tsubasa geri geliyor

Captain Tsubasa Rise of the New Champions oyunu geliyor

Kaptan Tsubasa geri geliyor

Dünyanın önce gelen oyun stüdyolarından Bandai Namco, Kaptan Tsubasa sevenlerine müjdeyi verdi! Japon stüdyo, serinin Captain Tsubasa Rise of the New Champions adlı yeni oyununu duyurdu. Bilgisayar, PlayStation 4 ve Nintendo Switch platformunda oynanabilecek oyunun çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Kaptan Tsubasa'nın yeni oyununda ilk dikkat çeken nokta ise eski karakterlere bağlı kalınması, günümüz yaratıcılığının kaliteli görsel efektlerle harmanlanarak ortaya oyunculara taze bir tecrübe sunacak bir oyun çıkartılması.

Bandai Namco Entertainment Avrupa Pazarlama, Dijital ve İçerik Başkan Yardımcısı Herve Hoerdt ise oyunla ilgili yaptığı açıklamada sadece anime hayranlarının değil, tüm futbolseverlerin beğenebileceği bir oyun ortaya çıkardıklarını düşündüğünü söyledi.

Kaptan Tsubasa geri geliyor

Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta eskilerden de tanıdık isimler yer alacak. Tsubasa'nın ezeli rakibi Kojiro Hyuga ve dünyanın en iyi kalecilerinden Genzo Wakabayashi'yi de tekrar göeceğimiz oyunda ayrıca, Taro Misaki, Jun Misugi ve Hikaru Matsuyama gibi karakterler de olacak.
Oyunda henüz adı açıklanmayan yeni ve ses getirecek bir karakterin de bulunduğu dedikodular arasında...

Konami, serinin bir önceki oyunu New Kick Off'u sadece Nintendo DS platformuna çıkartmıştı.

.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler