Hızdan şikayet edenlere müjde! İşte yeni facebook

Sosyal medya devi Facebook, internet bağlantısı yavaş kullanıcıları için hazırladığı Facebook Lite'ı kullanıma sundu.Android cihazlar için kullanıma sunulan Facebook Lite uygulaması normal Android Facebook uygulamasının biraz kırpılmış bir versiyonu ancak

Hızdan şikayet edenlere müjde! İşte yeni facebook

Sosyal medya devi Facebook, internet bağlantısı yavaş kullanıcıları için hazırladığı Facebook Lite'ı kullanıma sundu.

Android cihazlar için kullanıma sunulan Facebook Lite uygulaması normal Android Facebook uygulamasının biraz kırpılmış bir versiyonu ancak News Feed, durum güncelleme ve fotoğraf yükleme gibi temel özellikleri kullanıcılara sunuyor.

Uygulama daha çok 2G hızıyla internete bağlanmak zorunda kalan kullanıcılar düşünülerek geliştirildi ancak kota sorunu olan kullanıcılar da Facebook Lite'ı tercih edebilir.
1 MB boyutundaki Facebook Lite uygulaması şimdilik Uzakdoğu ülkelerinden indirilebiliyor. Ancak Facebook yakında uygulamanın Güney Amerika, Avrupa ve Afrika ülkelerine de sunulacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji