Başkan Genç'ten Trabzonlulara depremzedeler için çadır çağrısı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşlara depremzedeler için çadır yardımı çağrısında bulundu.

Başkan Genç'ten Trabzonlulara depremzedeler için çadır çağrısı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşları depremzedelere çadır yardımında bulunmaya çağırdı. Deprem bölgelerindeki incelemelerini tamamlayarak Trabzon’a dönüş yapan Başkan Genç, mevcut durum itibarıyla bölgede en çok çadıra ihtiyaç duyulduğuna vurgu yaptı.

WhatsApp Image 2023-02-12 at 19.13.28 (1)

Bölgeye çok sayıda giyim ve gıda malzemesi gönderildiğini bundan dolayı vatandaşların çadır yardımına yoğunlaşması gerektiğini dile getiren Genç, şöyle konuştu: “Depremden en çok etkilenen Malatya, Gaziantep, Adıyaman ve Hatay illerini bizzat gezdim. Şu an itibarıyla en çok kış mevsimine dayanıklı çadıra ihtiyaç duyuluyor. En büyük sorun barınma. Bundan dolayı ellerinde çadır olan vatandaşlarımızı çadır yardımında bulunmaya çağırıyoruz. Yüzbinlerce vatandaşımızın barınma sorunu devam ediyor. Kış mevsimi olması nedeniyle acilen çadırların gönderilmesi gerekiyor.” 

WhatsApp Image 2023-02-12 at 19.13.29

İRTİBAT NUMARALARI
Başkan Genç, çadır desteğinde bulunmak isteyen bütün vatandaşların Ortahisar Belediyesi’nin 0542 336 6161 Nolu Whatsapp Çözüm Hattı veya  05304708669 nolu numarayı arayarak belediye yetkilileriyle irtibata geçebileceğini ifade etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler