Trabzon'da Başkan Genç’ten Kemeraltı çıkışı “Başarısız olduk” Mağmat ise…

Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon basını ile bir araya geldi.

Trabzon'da Başkan Genç’ten Kemeraltı çıkışı “Başarısız olduk” Mağmat ise…

Trabzon’da basın mensupları ile bir araya gelen Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kemeraltı projesi ile alakalı adeta itirafta bulundu.

Genç bu projede başarısız olduklarını belirterek “Kemeraltı projemiz bizim başarısız bir projemizdir. Bir projeyi yapıp bitirdikten sonra müdahale etmeniz gerekirse ki gerekti. Demek ki başarısı oldu. Güzel oldu ama başarısız oldu. 2. Ve 3. Etabını tarihi ve kültür alanındakiler yaptık, daha profesyonel olsun diye kültür alanındakiler yapsın istedik. Projeyi yüzde 80-85 oranında feshetmek sorunda kaldık. Yeni bir çalışma yapıyoruz. Başarabilirsek, drenaj sorununu çözebilirsek Semerciler kısmını kapatmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Genç, Mağmat projesi hakkında da bilgi vererek “DOKAP eylem planında turizm alanı olması sebebiyle buraya güzel bir proje hazırladık. Yap işlet devret şekliyle düşündüğümüz bu proje pandemi nedeniyle biraz kesintiye uğradı. Tahsis süremizi 2 yıl daha uzattık. Bir evim bir işyerim kapsamında şehirlerdeki hazine arasındaki tahsisler TOKİ idaresine geçti. Bizim de Mağmat proje alanımız bu durumda. TOKİ başkanımızla görüştük. Henüz bir durum yok. “ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber