Askeriyede eşek şakası

Giresun'da bir asker, arkadaşıyla şakalaştığı sırada tüfeğin ateş alması sonucu yaralandı. Alınan bilgiye göre, Tokat'ın Niksar ilçesinde bulunan komando taburunda askerlik görevini yapan Mehmet Güngör, geçici görevle geldiği Giresun'un Şebinkarahisar ilç

Askeriyede eşek şakası
Giresun'da bir asker, arkadaşıyla şakalaştığı sırada tüfeğin ateş alması sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Tokat'ın Niksar ilçesinde bulunan komando taburunda askerlik görevini yapan Mehmet Güngör, geçici görevle geldiği Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde adı açıklanmayan bir arkadaşıyla şakalaştığı sırada, tüfeğin ateş alması sonucu yaralandı.

Şebinkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan Güngör, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas'ın Suşehri Devlet Hastanesine sevk edildi.

Mehmet Güngör, burada gerçekleştirilen ameliyatın ardından askeri helikopterle Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildi. Yaralı askerin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Öte yandan, asker ve polisler ile belediye hoparlöründen yaralı asker için kan arandığını öğrenen çok sayıda vatandaşın, Suşehri Devlet Hastanesinde ameliyat edilen Güngör'e gereken kanı vermek için hastaneye geldiği gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel