Anahtar Deliği 26.02.2021

Anahtar Deliği 26.02.2021

Anahtar Deliği 26.02.2021

Berat Albayrak geri mi dönüyor?

Trabzonlu eski Berat Albayrak ile ilgili hemen her gün yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

Nerede olduğu uzun süre tartışıldıktan sonra avukatı aracılığıyla ailesiyle birlikte olduğunu duyuran Albayrak ile ilgili bu kez iki farklı iddia ortaya atıldı.

Bunlardan ilki Albayrak’ın yeniden bakan olarak kabineye gireceği yönünde oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “yenilenme” vurgusuyla 24 Mart’taki AK Parti Kongresi’nde önemli değişimler olabileceği, 5 bakanın değişebileceği kulislere yansıdı.
Bu değişimlerle Berat Albayrak’ın da yeniden Enerji Bakanı olarak geri döneceği seslendirilmeye başladı.

Bir diğer iddia ise farklı partilerden Albayrak’a teklifler olduğu yönünde…

İlk iddia ikincisine göre gerçekleşmeye daha yakın gibi duruyor.

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan da geçtiğimiz günlerde “damat” sıfatı nedeniyle Albayrak’a haksızlık yapıldığına değinmişti.

Gelecek günlerde Albayrak hakkında nasıl gelişmeler yaşanacağını merakla bekliyoruz…

Berat Albayrak geri mi dönüyor?

CHP’den Ak Parti'ye ziyaret

Ortahisar ilçe başkanılığına seçilen Selahaddin Çebi hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Çebi’nin son konuğu ise CHP’nin Ortahisar ilçe başkanı Fatih Suat Oyman oldu. Oyman’ın Çebi’ye gerçekleştirdiği ziyaret memnuniyetle karşılandı.

Selahaddin Çebi “CHP  Ortahisar İlçe Başkanı  meslektaşım Sn. Fatih Suat Oyman beye  ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden duyduğum memnuniyeti ifade ederek Partim Teşkilatım adına  teşekkür ediyorum.” İfadelerini paylaştı.

CHP’den Ak Parti'ye ziyaret

Haklıyken haksız duruma düşmek

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi çalışanları, yapılacak olan toplu iş sözleşmesinin müzakere süreciyle ilgili bir araya gelerek hastane önünde basın açıklaması yaptı. Hastane önünde bir araya gelen hastane çalışanları, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle sosyal mesafeyi hiçe sayarak basın açıklamasına katıldı.

Tabiki bu durum kamuoyuna da bu yönüyle yansıdı.  Oysaki oradaki kalabalığın asıl derdi geçim sıkıntısı ve yaptıkları işin maddi karşılığını alamamaktı. 

Çalışanları temsil eden sendikanın organizasyondaki eksikliği nedeniyle kimse alınamayan haklar bölümüne hiç bakmadı. Daha ziyade vakaların patladığı ve sürekli uyarı yapılan Trabzon’da sağlık çalışanlarının sosyal mesafeyi hiçe sayan durumu ön plana çıktı.

Kısacası sağlık çalışanları haklıyken haksız duruma sürüklendi.

Haklıyken haksız duruma düşmek

Trabzon’da yine tarihin üstü kapanacak mı?

Biliyorsunuz Trabzon’da hemen her yapılan kazı çalışmasında yer altından tarih fışkırıyor…

Bunun örneğine çok kez şahit olmuşsunuzdur.

Son olarak yine yapılan otopark kazı çalışmasında arkeolojik kalıntılara ulaşıldı. Geç Bizans dönemine ait olan Trabzon’un ilk sur duvarı bulundu. Uzmanlar alanın tarihte bölgenin ticarethane ve yerleşim yeri olarak kullanıldığını, Trabzon için önemli bir keşif olduğunu söyledi.

Bizim asıl merak ettiğimiz ise bu önemli keşif üzerine ne yapılacağı.

Burası da geçmişteki örnekleri gibi üstü kapatılıp asfaltlanacak mı?

Yoksa turizme mi kazandırılacak?

Hem ülkemizde bazı illerde hem de yurt dışında bu tarz alanların korunduğunu, önemli çalışmalarla öne çıkarıldığını biliyoruz.

Peki bu Trabzon’da olur mu?

İşte bunun cevabını merakla bekliyoruz.

Trabzon’da yine tarihin üstü kapanacak mı?

Cihan’ın gazabına Hekimoğlu da uğradı
24 Şubat etkinlikleri kapsamında Uluslararası Down Sendromlular Federasyonu (UDF) ve Trabzon Üniversitesi iş birliğiyle Down sendromlu çocuklar ile Trabzon şehir bürokratları farkındalık adına gösteri maçı yapmıştı.

Dün gösteri maçında Down Sendromlu Cihan Bahçekapılı’nın topu kendisine atmadığı için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na fırça atmasını buradan sizinle paylaşmıştık.

Öğrendik ki sevgili Cihan’ın gazabına uğrayan sadece Zorluoğlu değilmiş…

Cihan’dan Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu da nasibini almış

Penaltı atışı sırasında topun başına Cihan, kaleye de Hekimoğlu geçmiş.

Cihan’ın şutunda Hekimoğlu’nun “istemeden” top ayağına çarpmış ve golü önlemiş.

Sen misin penaltıyı kurtaran, Cihan bombayı patlatmış;  “Hay senin ayağına…”

Cihan’ın tepkisine Hekimoğlu da gülerek karşılık verirken salonda eğlenceli anlar yaşanmış.

Her zaman gülmeniz dileğiyle Cihan…

Cihan’ın gazabına Hekimoğlu da uğradı
Oflulardan Oflu orgenerale ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve AK Parti Of ilçe başkanı Ahmet Çapoğlu Ankara’da çok özel bir ziyaret gerçekleştirdiler. 

Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Hasan Küçükakyüz’ü makamında ziyaret eden ikili bu anları sosyal medya hesaplarından gururla paylaştılar.

Sarıalioğlu paylaşımında “Hava Kuvvetleri Komutanımız Oflu hemşehrimiz Hava Orgeneral Sayın Hasan Küçükakyüz'ü AK Parti Of İlçe Başkanımız Ahmet Çapoğlu ile birlikte ziyaret ettik. 
Mert, alçak gönüllü her Türk asker doğar sözünün çok yakıştığı vatanı milleti bayrağı için canını seve seve verecek bir komutanımız. Allah varlığını eksik etmesin.” İfadelerini kullandı.

Oflulardan Oflu orgenerale ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler