Anahtar Deliği 25.02.2021

Anahtar Deliği 25.02.2021

Anahtar Deliği 25.02.2021

Özak’ı en çok üzen iftira!

Haber61 TV’de yayınlanan Atakan Kadıoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Aleni Sorular’a Trabzon’un önemli isimleri misafir olmaya devam ediyor. Kadıoğlu’nun bu haftaki konuğu eski bakan ve Trabzonspor’un eski başkanı Faruk Özak oldu.

Özak, hem Trabzon’ hem de Trabzonspor’a dair değerlendirmelerde bulundu.

Özak’ın açıklamaları içerisinde bu köşemiz için dikkatimizi çeken bazı başlıklar oldu.

Bunlardan biri atılan iftiralardan en çok üzüldüğünü anlattığıydı. Özak “ Bir çok iftira atıldı. Bugün Tayyip beye de atılıyor. Beni en çok üzen iftira “Faruk Özak Kaşüstü hastanesinin altlarını ve Meydan’daki Bağkur binasının olduğu alanı satın aldı” şeklindeki iki iftiraydı. İkisi de söz konusu değil. Hatta duyunca hanım da şaşırmıştı.” İfadelerini kullandı.

Özak’ı en çok üzen iftira!

Özak'a göre Trabzonspor’un hatası Newton

Trabzonspor ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Faruk Özak, teknik direktör Abdullah Avcı’yı başarılı bulduğunu söyledi. Yönetimin sezon başında Newton ile yola devam etmesinin ise hata olduğunu dile getirdi. Ayrıca Hüseyin Çimşir’i de başarılı bulan Özak “Onunla yollar ayrılsa bile Newton ile devam edilmemeliydi” dedi.

Transfer konusunda ise yönetimi çok başarılı bulduğu söylenemez. 

Faruk Özak sezon başı yapılan transferleri kötü olarak tanımlarken devre arası transferlerini ise “Çok iyi diyemem ama iyi” şeklinde değerlendirdi.

Son olarak Özak, yönetim ve hocaya mutlaka destek olunması, istikrarın yakalanması gerektiğini ifade etti.

Faruk Özak ile gerçekleştirilen sohbetin tamamını izlemek için tıklayın

Aman Uğurlu’ya dikkat

Trabzonspor Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak.

yaşarBu maç öncesi MHK atamaları açıklandı ve zorlu maç için Yaşar Kemal Uğurlu görevlendirildi.

Bu karar sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Trabzonsporlu taraftarlar “Fenerinaskeriyasarkemal” etiketiyle binlerce mesaj paylaştı.  Uğurlu’ya, TFF ve MHK’ya tepki gösterildi.

Bu tepkiler aslında yersiz de değil.

En son Süper Kupa’da oynanan Başakşehir maçında bile yaptıkları ortada. Aynı pozisyonda Trabzonspor’un penaltısını vermeyip, aleyhinde olunca beyaz noktaya koşmuştu.

Sadece bu da değil, bu hafta oynanacak mücadelede Uğurlu’nun yardımcılığını Erdinç Sezertam üstlenecek. Bu isim hakkında da sosyal medya yıkılmış durumda.

Fenerbahçe ile olan bağlantıları…

Hatta 2010-11’de olaylı Eskişehir Trabzonspor maçında yan hakemlik yaptığı…

Her şey tek tek ortaya saçıldı.

Aman bir operasyona kurban gitmeyelim, oyunlara gelmeyelim.

Bu hafta rakip hem Fenerbahçe hem de hakemler olacak…
 

Trabzon'daki sağlıkçıların morale ihtiyacı yok mu?

Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesi sağlıkçıların bir talebi olmuştu…

Sağlıkçıların maçta tribüne alınması istenmiş onlara moral olacağı konusunda TFF’ye bir talepte bulunulmuştu.

Trabzonspor’un bu isteği dün TFF tarafından reddedildi.

Fenerbahçe Galatasaray maçına 3 bine yakın sağlıkçıyı alıp şov yaptıran TFF, Trabzon’un sağlıkçılarının morale ihtiyacı olmadığına hükmetti.

Zaten kararın olumsuz olacağını bekliyorduk ki İl Sağlık Müdürü Hakan Usta’da olumsuz olma ihtimali yüksek demişti…

Ancak bu güzel bir organizasyonla gerçeğe çevrilebilirdi. Sağlık çalışanlarının aşılanma işlemlerini de yapıldığı göz önüne alındığında bu çok mantıksız bir istek değildi…

Zorluoğlu fırçayı yedi

Dün Trabzon’da Uluslararası Down Sendromlular Federasyonu ile Trabzon Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği 'Cemil Usta Melek Yüzler Futbol Festivali' açılışı gerçekleştirildi.

Beşirli Spor Kompleksi’ndeki açılışta Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da yer aldı.

Hatta iki isim sadece açılışta yer almakla kalmadı, açılışta oynanan maçta formalarını giyip sahaya indi.

Maçta oldukça neşeli anlar yaşandı. Bunlardan birini de Başkan Zorluoğlu kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Özel sporculardan birisi pas isteğine Zorluoğlu’nun karşılık vermemesi üzerine “Bana atın ya” diyerek kızdı.

Zorluoğlu da bu anları “Fırçayı yedik” diyerek paylaştı. Bu anlar sosyal medyada da ilgi odağı oldu.

Başkan Ekim yer altında ne aradı?

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın ortasından geçen üzeri kapalı derede inceleme yaptı. Kadınlar Pazarı’nın bulunduğu alandan itibaren sahile kadar üzeri kapatılan dere yatağına, eski devlet hastanesi yanındaki kapakların açılmasıyla giren ve burada incelemelerde bulunan  Başkan Ekim’i görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Başkan Ekim, eski devlet hastanesinin yıkılacak olmasını fırsat bilerek bu alanın altına kapalı otopark yapmak, bu otoparkında dere yatağının altından Atatürk Parkının altına, oradan da Belediye binasının altına geçişini yapmak istiyor. 

Vatandaşlar tarafından da benimsenen bu projeninhayata geçirip geçiremeyeceğini zaman gösterecek.

ekim

ekim

Trabzon’un kurtuluş günü ile alakalı 4 fotoğraf

Trabzon’un kurtuluşunun 103. yıl dönümü törenle kutlandı. Meydan Parkı’nda gerçekleştirilen törene Trabzon protokolü katıldı. Çelenk koyma, İstiklal marşı ve Belediye başkanının konuşmasının ardından şiir yarışmasında dereceye girenlere ödül verilip program sonlandırıldı. 

Oldukça sönük geçen kutlama programı "nerede o eski kutlamalar" dedirtti mi diye şöyle küçük bir araştırma yaptık. 1950, 1956 ve 1997 yıllarına ait 3 adet fotoğraf bulduk. Dün yapılan sadece protokolün katıldığı kutlamaları görünce bariz fark ortaya çıktı.

Biz resimleri buraya bırakıyoruz. Yorum sizin.

trabzon

trabzon

trabzon

trabzon

Ünlü isimlerden Trabzon’un kurtuluşu için kutlama mesajı

Trabzon’un kurtuluşunun 103. Yılı kutlandı. Bizim neslin Uşakları Derneği de farklı bir organizasyona imza attı. Trabzonlu ve bir zamanlar yolu Trabzon’dan geçmiş olan, Trabzon’a gönül vermiş olan ünlü isimlerin kutlama mesajlarını bir videoda topladı.

Videoda mesajları yer alan Sunay Akın,  Perihan Savaş, Reha Özcan, Fuat Saka, Ogün Temizkanoğlu, Çiğdem Sezer, Hüseyin Avni Dalyan, inci Ertuğrul, Süleyman Saim Tekcan, Alper Kul ve Temel Gürsu hem Trabzon'un kurtuluşunu kutladılar hem de selam gönderdiler.

Bizim Neslin Uşakları videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

Fenerbahçe maçı öncesi önemli uyarı

Trabzonspor camiasının sevilen isimlerinden ve aktif olarak futbolcu izleme komitesinde yer alan Caner Çuvalcıoğlu, Fenerbahçe maçı öncesinde haklı bir uyarıda bulundu.

Çuvalcıoğlu "Trabzonspor bugüne kadar neleri iyi yapıp başarılı olduysa yine onları iyi yapmalı. Çizgisinin dışına çıkmamalı. Takımdan bahsetmiyorum. Rakibi küçültmek, değersiz, etkisiz, zayıf görmek çizgimizin dışıdır. Gevşetir, rehavet yapar, motivasyonu bozar. Biz işimize bakalım. Lütfen." dedi.

Doğruyu da söyledi...

Şöyle bir sosyal medyaya baktığınızda sanki Trabzonspor idman maçına çıkacak dersiniz...

Hemen havaya girmiş bir grup var.

Daha önce bunun örneklerini çok yaşadık. "3 puanı garanti" saydığımız maçlardan çok elimiz boş döndük.

Yine temkinli olmakta fayda var, Çuvalcıoğlu'nun dediği gibi her rakibe aynı ciddiyette bakmak çok önemli.

Rehavetin sonu hiç bir zaman Trabzonspor için mutlu bitmedi, bunu unutmayın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler