Anahtar Deliği 24.09.2016

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz...

Anahtar Deliği 24.09.2016

MAHMUT AKSU’NUN AHMET ÇUBUKÇU SÖZLERİ

Trabzonspor eski Mali Saymanı Mahmut Aksu, Kamil Anahar’a röportaj verdi.

Uzun süredir ortalarda yoktu. Trabzonspor’u değerlendirdi.

Hatırlarsanız Aksu son kongrede Muharrem Usta’nın yanında yer aldı. Tavrını bu şekilde korudu. Anahar’a verdiği röportajın bir kısmında ilginç bir detay dikkatimizden kaçmadı.

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu hakkında söylediği sözler bunlar.

Aksu diyorki; “Trabzon’da herkes gibi ben de Ahmet Çubukçu’yu çok seviyorum. Annemin doktoru. Belki de Trabzonspor’da başkanlık yapabilir. Ama asbaşkanlık yapamaz! Kimseyi kırmadan bu iş olmaz”

İşte burda ne demek istedi? Şimdi bu konu camiada tartışılıyor. Asbaşkanlık görevinde ne gibi bir aksamalar görmüş olabilir? Eksiklikler neler? Kulüpte radikal kararlar alınmasında yetersiz mi kalınıyor? Bu sorular gibi milyonlarcası aklıma gelmedi değil..

Bu noktayı biraz daha Aksu açar umarız.

DANSÖZ OLARAK ÇIKARSIN EKRANA!

Volkan Konak’ın son verdiği konserde konuşmaları yankı buldu. Ardından gündem olan bu konuşmaları üzerinden Nihat Doğan ağır ifadelerle Volkan Konak’ı Beyaz TV’de katıldığı programda eleştirdi.

Konak’ın ailesiyle Amerika’ya gitmesine kadar gelen Doğan, çok ağır kelimeler seçerek ünlü sanatçıyı hedef seçti. Volkan Konak için “Atatürk üzerinden sömürü yapıyor” diyen Doğan, daha da ileri gidip, “Bunlar Atatürk'e değil Benjamin Franklin'e hasta… “ gibi aşağılayıcı cümleler kurdu. Bu cümlelerle ilgili Konak’ın yargıya gideceğini öğrendi.

Volkan Konak severlerden Doğan’a tepkiler gelirken bir tepki de Konak’ın Trabzon’da yaşayan en yakın arkadaşı iş adamı Murat Onur’dan geldi. Onur, “Nihat soyan” diye başladığı mesajında,” Sen Volkan Konak’ı konuşabilmek için biraz kendine bakmalısın. Para için evlilik para icin ormanda yaşadın. Şimdi para için Volkan Konak’ı ağzına aldın, e be zavallı bir düşün. O iyi bir aile reisi iyi bir sanatçı ve iyi bir insan. Ya sen! Muhtemelende yılbaşı geliyor dansöz olarak seni çıkartır Beyaz TV..” ifadelerini kullandı.

BERAT ALBAYRAK HACKLENDİ

RedHack, Enerji Bakanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Trabzonlu Berat Albayrak'ın mail hesabını 'hack'lendiğini duyurdu.

RedHack'in Twitter hesabından yapılan açıklamaya ek olarak Albayrak'ın mail hesabına ait olduğu iddia edilen ekran görüntüsü de yayınlandı. Atılan tweet'lerde, Enerji Bakanı'na ait olduğu söylenen mail hesabında yüzbinlerce mail olduğu belirtilerek, ''26 Eylül Pazartesi gününe kadar #AlpAltınörs ve #AslıErdoğan başta olmak üzere solcu muhalifler serbest bırakılmazsa 20 GB maili yayınlarız!'' tehdidinde de bulundular.

SÜLEYMAN SOYLU ANKET YAPTIRDI!

Trabzon’da da FETÖ operasyonları sürüyor. Yalnız Ak Parti’nin gündeminde seçim var. Halk yoklaması yapıyorlar. İpi sıkı tutuyorlar. İktidar diğer işlerle uğraşırken İç İşleri Bakanı Ak Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu seçim bölgesi Trabzon’da anket yaptırdığını öğrendik.

2 binin üzerinde vatandaşa sorular yöneltilmiş.. Bunların içinde milletvekilleriyle ilgili de varmış, belediyelerle ilgili de… Anket çalışması sürerken teşkilatlarında diri olması için Soylu Trabzon’a bakanlık değiştirse de önem verip her hafta sonu gelmeye dikkat ediyor. Yakında Ak Parti yurt genelinde tüm teşkilatları fesih edip yeni yönetimler oluşturup il başkanları atayabilir. İl Başkanlarını da değişebilir. Değişece iller arasında Trabzon olmadığı başkent kulislerden kulağımıza gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler