Anahtar Deliği 24.07.2020

Trabzon kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 24.07.2020

AK PARTİ TEŞKİLATI “BİZE NE ZAMAN DANIŞACAKLAR” DİYE SORGULUYOR

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı konusunda her kesimden farklı görüş geliyor. Fakat teşkilatlar ne düşünüyor? Ne istiyor? Kim ne isim için ortak karar alıyor? Kimse bu soruları konuşmuyor! Kimse bu konuda bir yorum yapmıyor! AK Parti teşkilatına danışılması, onların görüşlerinin alınması gerektiği yönünde talepler artmaya başladı. Bu arada son zamanlarda gündemden uzak kalan Dündar Ayyıldız, karşımıza çıkmaya başladı. Acaba Ortahisar İlçe Başkan adaylığına mı hazırlanıyor? Sorusunu sormak istedik. Kendisi pek konuşmuyor. Adayım demiyor. Aday değilim de demiyor. Temel Altunbaş 3 dönem kuralına katıldığından aday olmayacak. İl Başkanlığı konusunda çevresinin ciddi çalışmasını hissediyoruz. Öte yandan İl yönetici Hasan Dilekoğlu’nun İl Başkanlığı konusunda ismi geçiyor. Selahattin Çebi de aynı şekilde ismi geçenlerden. Şu anda hava puslu, herkes dörtlüleri yakmış kenara çekmiş durumda! Mehmet Karaoğlu’nun adı derin kulislerde geçiyor. Bunu söylemeden geçmeyelim.
Şu ana kadar adı geçenler bunlar. Zaman zaman kulislerde konuşulanları aktarıyoruz. Son olarak İl Başkanı Haydar Revi devam edecekmiş gibi çalışmalarına hız verdi.

SABRİYE NEDEN TRABZONSPOR FORMASI GİYMİYORSUN ELEŞTİRİLERİNE NASIL CEVAP VERDİ?  



Sabriye Şengül, sık sık bu konuda eleştiri alıyordu
“Neden Trabzonspor forması giymiyorsun?”
“Sen Trabzonlu değil misin?”
Bu eleştirilere sonunda cevap verdi ve Trabzonspor forması ile poz verdi.
Şunları söyledi;
“Trabzonspor taraftarlarından trabzonlusun neden Trabzonspor forması giymiyorsun diyenler oluyordu. Bu yoğun  talebi karşılamak için bir trabzonsporlu olarak fotoğraf çekimlerin de  forma giymek istedim. Bu yıl şampiyonluğu malesef son maçlar da kaybettik ama takımımıza destek çıkalım, Trabzonspor sevdası bu başka birşeye benzemez. Ayrıca bu formayı bana gönderen  Trabzonspor başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan'a teşekkür ediyorum. Ben de giydiğim formayı bu fotoğrafın altına 2 arkadaşını etiketleyen aranızdan birine çekilişle hediye etmek istiyorum. Hepinize başarılar.”

SAĞLIKÇI TEMASSIZ DAVETİYE NASIL VERİR?

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta’yı tatlı bir telaşı var. Oğlu Yasin Erdem dünya evine girecek. Akdoğan ailesinden Şule Akdoğan ile ömür boyu mutluluğa imza atacak. Düğün davetiyelerini İl Sağlık Müdürü Hakan Usta nasıl dağıtacak temassız! Haliyle akla bu geldi. Bakın ne mesajla bu davetiyeleri gönderdi.
Dostlarına davetiyeleri elektronik posta yoluyla gönderen Usta,”Covit sürecinde teması yok etmek adına elektronik olarak gönderdiğim davetiyenin kabulünü istirham ediyorum”
Düğün 15 Ağustos tarihinde Cephanelik restorantta yapılacak.

KARADENİZ KADINI DAHA GÜZEL ANLATILAMAZDI

Geçen 2-3 günde biri kadını betona döktü! 
Diğeri köpeğe tecavüz etti, öldürdü...
İnsanlığımızdan utandık. 
Bunlar nasıl yaratıklar dedik..
Daha sonra bu haberlere, gelen tepkilere baktık..
E yuh!
Bu dehşet verici olayları siyasete malzeme edenleri görüyoruz.
Fikir üretmekten aciz insanların yapacağı ucuz davranışlardan başka birşey değil. 
Birinde bu ülkenin kurucusuyla fotoğrafları kullanılarak paylaşılıyor, diğerinde şu anki görevde olan bu ülkenin Cumhurbaşkanı ile olan fotoğraf servis edilerek siyasi malzeme devşiriyorlar! 
Sizin o canilerden ne farkınız var? 
Çevrenize, etkileşimde bulunduğunuz insanlarda yarattığınız öfkenin, travmanın,  saygısızlığın o yaratıkların yaptıkları işlerden daha beter olduğunu anlamıyor musunuz? 
Hadi kendinize saygınız yok çevrenizdekilere de mi yok!
Bu sosyal medyaya kızıyorlar ama bu mecra insanın içindeki çirkinliklerini deşifre ediyor.
Artık tecrübeyle sabit..
Bu arada bir de kadınlarla ilgili karikatür paylaşalım.
Karadeniz kadını çok güzel betimlenmiş..
Gündemin içinde kaynamasın istedik.

GELİN BİR DE CEZALARI KIYASLAYALIM



Spor camiasında bu kıyası yapmak zorunda!
Bu haksızlığa değinmek zorunda!
Bakın Trabzonspor sadece mücadele etmiyor.
İşte size bir örnek..

Fenerbahçe Kulübü 10 milyon euro yerine 57 milyon euro bütçe açığı verdiğini ve bu yüzden olası Avrupa gelirlerinin 2 milyon euro’luk kısmına el konulacağını resmi siteden açıklamıştı.

E ne var bunda diyeceksiniz?
Devam edelim..

UEFA, 10 milyon euro bütçe açığı taahhüt edip 57 milyon euro bütçe açığı veren Fenerbahçe’ye Avrupa gelirlerinden 2 milyon euro’ya el koyma cezası verdi de Trabzonspor’a ne yaptı?

Pandamı sürecinden daha çıkılmadan..
Toplanıp..

5 milyon euro bütçe açığı taahhüt edip 15 milyon euro bütçe açığı veren Trabzonspor’a ise önce gelirlerin yarısına el koyma sonra ise Avrupa kupalarından men cezası verdi.

Şampiyonluk yarışında zirvede duran Trabzonspor’a nasıl bir ceza verdi?
Arada dağlar kadar fark var.
İşin bu tarafını irdelemek gerekir.
Bu bir çelme takmadır!
Bu bir engellemedir!
Bu bir moral bozmadır!
Bunu TFF’nin UEFA uzantıları mı yaptı?
Kimler buna çanak tuttu?

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler