Anahtar Deliği 21.02.2021

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 21.02.2021

Anahtar Deliği 21.02.2021

Afobe’nin bu sözleri size şehrin yöneticileri!

Trabzonspor’un sezon başında Stoke City’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Benik Afobe’nin dün bir röportajı yayınlandı.

Afobe Trabzonspor’dan ayrılmak istediğini belirtirken Trabzon ile ilgili ilginç ifadeler kullandı.

İngiltere’de yaşadığı yerle Trabzon’u karşılaştıran Afobe, “Burada güzel restoranlar, olağanüstü yemekler ya da sinema yok; dümdüz bir kasaba hayatı var” dedi.

Anlaşılan Afobe’ye kimse pandemiden dolayı restoran ve sinemaların kapalı olduğundan bahsetmemiş.

Ancak Trabzon’u kasabaya benzeten Afobe’nin bu sözlerinde sizce de biraz haklılık payı yok mu?

Bizler bu şehirde yaşarken hep “o yok, bu yok, şu yok” demiyor muyuz?

Dışarıdan birinin, bir yabancının bunları söylemesi elbette üzücü ve moral bozucu…

Mesela bir deniz kenti diye gelen yabancı futbolcunun karşılaştığı tabloyu düşünsenize…

Veya internetten Trabzon’un turistik yerlerini gördükten sonra gelen bir yabancının 1 ay sonra sosyal yaşantısının olmadığını anlayınca ne hissettiğini…

Burası bizim evimiz, seviyoruz ama aynı duyguları dışarıdan gelenden bekleyemeyiz, onlar ne yazık ki gerçekleri yüzümüze özgürce vurabiliyor.

Kısacası Afobe’nin sözlerinden üzerine alınması gerekenler bu şehrin yönetenleridir. “Neden bir yabancı geldiğinde hayal kırıklığına uğruyor?” Sorusuna yanıt bulup çözüm üretmesi gerekenler de onlardır. 

Anahtar Deliği 21.02.2021

Tedbirler her gün artıyor

Trabzon’da koronavirüs vakalarının artışında en önemli sorumlu olan Valilik ve Emniyet güçleri, gelen eleştiriler ve tablonun iyice kötüleşmesi üzerine harekete geçti.

Vali İsmail Ustaoğlu her gün sokak denetimlerine katılırken yine her gün yeni tedbirler açıklanmaya başladı.

Son olarak dün yayla ve köylere giden vatandaşlar da denetlenmeye başladı. Oluşturulan kontrol noktalarında köyler ve yaylaların giriş çıkışlarında yapılan denetimlerde daha sık cezai işlem uygulanıyor.

Ayrıca imtiyazı olan vatandaşlara da işi harici farklı yerde görüldüğünde ceza kesiliyor.

Anahtar Deliği 21.02.2021

Erdem’den altyapı vurgusu

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şube Başkanı ve Trabzonspor eski yöneticisi Cahit Erdem, bordo mavililerin Başakşehir’i yendiği maç sonrası bir paylaşımda bulundu.

Erdem geçmişten bugüne dile getirdiği altyapı vurgusunu yineledi. Daha önce Kağan Moradaoğlu ile ilgili yazı paylaşan Erdem bu kez Farukcan Genç için yazdı.

Erdem şu ifadeleri kullandı;

Sol bekte Marlon da Covit 19’a yakalanınca Abdullah Avcı ilk 11 e genç oyuncumuz 13 yaşından beri Trabzonspor’un altyapısında oynayıp gelişen 2000 doğumlu Faruk Can Genç’i koydu...

Genç oyuncumuz Faruk Can ismini, 1997 yılında Kocaeli maçına giden ve dönüşte trafik kazasında vefat eden amcasından alır. Babası oğlu olunca ismini Faruk Amcasının anısına aynı ismi koyar.

Zaten Faruk Can da gazeteye verdiği demeçte duygusal anlar yaşadım, oynarken sanki rahmetli amcan beni iteliyordu diyor. Ve devam ediyor 2 yıl önce taraftardım şimdi takımda oyuncuyum. Diğer genç arkadaşlarına da sıra geleceğini söylüyor.

Yıllardır Trabzonspor’un geleceğinin ve kurtuluşunun ALTYAPIDAN geçtiğini söylüyorum. Bu söylemi de seslendirmeye devam edeceğim. Yolun ve bahtın açık olsun EVLAT...

Anahtar Deliği 21.02.2021

Sağlıkçıların çağrısına kulak ver TFF

Trabzon’da sağlık çalışanları Trabzonspor Fenerbahçe maçında tribünde yer almak istiyor.

Önceki gün Sağlık İl Müdürü Hakan Usta’nın çağrısının ardından bu kez de Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Süleyman Türedi çağrıda bulundu.

Türedi sağlık çalışanlarının da morale ihtiyacı olduğunu belirterek “Trabzonspor'un bize, bizim Trabzonspor'umuza ihtiyacımız var. Sağlık çalışanları ve tüm ülke olarak morale ihtiyacımız var.

Sporu dostluk ve kardeşlik bilen; sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını yetiştiren Trabzon'dan tüm ülkeye sağlık çalışanları olarak güzel mesajlar vermek ve birkez daha örnek olmak istiyoruz.

Sesimize kulak ver TFF

Trabzonspor Fenerbahçe maçını fedakar sağlık çalışanlarımızla birlikte, centilmenlik ve kardeşlik içinde stadyumda canlı olarak izlemek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Anahtar Deliği 21.02.2021

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar