Anahtar Deliği 18.08.2020

Trabzon kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 18.08.2020

ADNAN GÜNNAR CANLI YAYINA KİMLE ÇIKACAK?

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Haber61 TV ekranlarında olacak. Büyük bir ihtimalle Perşembe günü Akçaabat Millet Bahçesi’nde yapılacak olan canlı yayın için hava duruma göre hareket edilecek. Yağışlı bir hava olmazsa ise açık alanda yapılacan olan canlı yayının sunucusu Haber61 Genel Yayın Müdürümüz Levent Ustabaşı olacak.
Gelen olumlu yada olumsuz şikayet ve soruları da değerlendiren Ustabaşı’nın dosyasında millet ittifakı ile cumhur ittifakının kıyası, ittifakların sayısal parti üstünlüğünün sandığıya yansıyıp yansımayacağı, erken yada olası baskın seçimde neler olabileceği, ekonominin sandığa etkisi gibi genel soruların yanı sıra Trabzon’da öne çıkan projeler hakkında sorular ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin genel değerlendirmesi gibi konular var. 
Milletvekili Adnan Günnar, Ustabaşı ile görüştüğünde, “Her soruyu sormalısınız, hazırlıklıyız” cevabını vermiş.
Bu arada Adnan Günnar Akçaabat konusuna özel değinecek. Programın bir bölümü özellikle Akçaabat İlçe olabilir. Bizde merakla bekliyoruz.. Ülke gündeminde ön sıralara çıkacak bir program olacak. 


REFİK HOTOMAN YOĞUN BAKIMDA!

Ortahisar Dumlupınar İlkokulu müdür Yardımcısı öğretmen Refik Hotaman Covid 19 virüsüne yakalandı.
Ağır bir şekilde hastalığı geçirdiğini öğrendik. Geçmiş olsun. Ayrıca Hotaman için bu hastalığı yenmiş olan, A grubu kan gurubuna sahip, en az bir ay önce iyileşmiş olan kişilerden acil kan plazma bekleniyor.
Ailesi şu mesajı yayınladı; 
“05377002949 nolu telefondan Kızına lütfen  ulaşın. Allah rızası için, kızılaya gidip Kaşüstü hastanesinde yatan Refik Hotaman adına kan verecekler, her şehirden olabilir.... Değerli bir insan ve binlerce öğrenci yetiştiren bir öğretmen için lütfen insanlık adına bunu yapalım çok zor değil ....Dualarımız seninle Refik Hocam üzme bizi” 
Bizde aynen yayınlıyoruz, eğer yardımcı olacak varsa bu numaradan ulaşsınlar mutlaka..
Değerli bir eğitim çınarına güç katalım. 



TRABZON’DA İYİ PARTİ O’NUN PEŞİNDE!

Yok yok öyle başka partiden biri değil..
Önemli bir ismi partilerine katmaya çalışmıyorlar.
Peşinde olduklar, il kongresi sonrası fake hesaptan yanı rumuz kullanarak İYİ Parti İl Yönetimini hedef alan bir ismin peşindeler.
İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ile yönetici arkadaşlarını adeta ciddi şekilde eleştirip parti içerisinde kalması gereken aileye özel konuları da sosyal medyaya taşıması, bunlara iftiralar da eklemesi rahatsız etti. Hatta konuyla alakalı savcılığa suç duyurusu yapılacak.
Eğer bu kimse e gerçek kimliği ortaya çıkarılır ise parti disiplin kuruluna sevkedilecek.
Bu arada kongreyle alakalı il Başkanı Azmi Kuvvetli, çiziklerle alakalı çıkan sonucu paylaştı. Ve dediki; “20-23 kadar bir arkadaş çizik atmış! Olabilir her kongrede böyle şeyler olur. Benim aldığım oy bellidir. Bu konu üzerinden yorumum yapıp kimse partimizi yıpratmaya kalkmasın” 

TRABZON’DA MİLLET İTTİFAKI HANGİ NİKAH MASASINDA BULUŞTU 

Ortahisar Belediye Meclis Üyesi CHPli Oktay Söğüt, TSK personeli oğlunu evlendirdi. 
Nikah törenine CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve İl Yöneticileri katıldı.
Ayrıca İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs de çiftin nikah şahitliğini yaptı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in kıydığı nikah töreninde renkli anlar yaşandı. 
Oktay Söğüt bir de teşekkür mesajı yayınladı. Mesajında şunları aktardı; 
“TEŞEKKÜR...
Oğlumun nikah törenine mesaj yollayarak mutluluğumuzu paylaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, nikahımızı bizzat kıyan Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç'e, nikahımızın şahitliğini yapan CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'e, mazeretleri sebebiyle aramızda olamayıp telgraf çeken CHP   İstanbul Milletvekili M. Akif Hamzaçebi'ye ve CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'ya, nikahımıza teşrif eden CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman'a, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak'a, CHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Ömer Dayı'ya, İYİ Parti Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Berrin Erkuloğlu'na, AK Parti Ortahisar Belediye Meclis Grup Başkanvekili Hüseyin Canım'a, AK Parti Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Hayrullah Baytar'a, İdmaocağı Spor Kulubü Başkanı V. Serdar Arz'a, HKMO Trabzon Şube Başkanı Adem Abdioğlu'na ve HKMO Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Şeniz Turhan'a, HKMO Denetleme Kurulu Başkanı Altuğ Aydın'a, CHP Trabzon Örgütü'nün her kademesinden katılım gösterenlerin her birine ve tüm dost, akraba ve arkadaşlara, ayrıca katılamasalar da çiçek yollama nezaketinde bulunan CHP Trabzon eski İl Başkanları Turgay Güngör, Cafer Hazaroğlu ve Necip Yıldız'a, Ortahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Selahaddin Çebi, Ortahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Selim, AK Parti Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Nusret Onur, ASKF Başkanı Cahit Erdem,  KTÜ Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof Dr Çetin Cömert, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun'a, -varsa adını unuttuğum birisi kusuruma bakmasın- herkese teker teker teşekkür ederim…”


 MERYEM SÜRMEN’DEN ‘SİS’Lİ MESAJ

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, geçtiğimiz günlerde yazdığımız bir kulis sonrası mesaj paylaştı. Bu mesajı biz bu yazdığımız kulise gönderme gibi hissettik! Çünkü belliki öyleydi.. Tamda üstüne denk gelmesi tesadüf olamaz. Sürmen’in rakibi olabileceğini, yeni kadın kolları kongresinde karşısına rakip çıkabileceğini bazı isimlerin dillendirildiğini, sisli bir hava oluştuğunu ifade etmiştik. O da AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ve AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile fotoğrafını yayınlayıp, “Koskoca 2 yılı geride bıraktık bile…” diye yazdı. Ardından “Bu ne demek? Bitti demek mi? Hakkınızı helal edin mi? Sanmıyorum..” sorumuza, “ Göreve devam tebliğim genel merkez tarafından 5 ay önce yapıldı.” dedikten sonra, “Sisleme makinasının ortaya çıkardığı sisi dağıttığım için üzgünüm” ifadelerini kullandı neşeli, bir şekilde..
Demekki başkan genel merkezden onayı almış, kongre tek liste.. Hayırlı olsun.


ERDOĞAN BAYRAKTAR NE DEMEK İSTEDİ?

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ilginç;

“Meyva ağacının dibinden çıkan yabani fidanlar aşı tutmadı. Budanan ana ağaç dal verip çiçek açabilirse, meyva verecek !”

Bu mesajla kimi kastetti?

Siyasi olarak bu mesajı yorumlayanların bazıları ‘Deva Partisi ve Ali Babacan’ı kastediyor’ diyor.
Kimileri ise AK Parti’yi Recep Tayyip Erdoğan’ı sanıp ona göre yorum atıyor.
Sahi ne demek istedi?

Sizce?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler