Anahtar Deliği 18.02.2020

Anahtar Deliği 18.02.2020

Anahtar Deliği 18.02.2020

EFSANE KADRO OYUNCAKÇIDA BULUŞTU

Türkiye’nin sevdiği isimler Şenol Güneş, Sunay Akın, Volkan Konak, İstanbul’da Sunay Akın’ın oyuncak dükkanında bir araya geldiler. 
E bu buluşmada neler konuşulur sizce?
Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor ile ilgili anılarını anlatırken Volkan Konak da Trabzon’daki çocukluk anılarını paylaştı. E Sunay Akını demeye gerek yok.
İşte Trabzon’un bu önde gelen simalarının üçlü  fotoğraflarını sosyal medyadan  gördü hayranları ve altına yorumlar yazdılar.
“Sizi bir arada görmek çok güzel”
“Sizi seviyoruz”
“Sizi aynı sahnede görmek isteriz”
“Biri tarihin, biri futbolun diğeri müziğin hocası” diye yazdılar. 
Volkan Konak “Hocamın taktiklerini dinliyorum” diyerek fotoğraflarını paylaştı. 

AK PARTİ DE DOLMUŞ SİSTEMİ İÇİN ACELEYE GETİRMEYİN DEDİ 

AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a teşekkür etti.
Bakan Varank'ın Trabzon ziyaretlerinde Sanayi ve teknoloji yatırımlarıyla ilgili göstermiş olduğu yüksek hassasiyete teşekkür eden Dilekoğlu " Sayın Bakanımıza şehrimize yaptığı yatırımlar için şükranlarımızı sunuyorum. Sayın Bakanımızın gerek yatırım adası gerekse KOBİ'lerimizi ve sanayicimizi ilgilendire meselelerde müjdeleri şehrimizde büyük bir memnuniyete yol açmıştır."dedi.  Bakan Varank'ın Trabzon'da henüz netleşemeyen dolmuş modernizasyonu için çok güzel bir çözüm önerisi sunduğunu belirten Dilekoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü:"Sayın bakanımızın, özellikle dolmuş sistemindeki değişimi ‘birlikte yapalım’ önerisi Trabzon için büyük bir şanstır. Trabzon’dan Türkiye'ye örnek olacak yeni bir dolmuş sisteminin değişim ve dönüşümü büyük bir ehemmiyeti haiz konudur. Geleceğin teknolojisi olan, çevreye duyarlı hibrit ve elektrikli sisteminin dolmuş sistemi ile Trabzon’da uygulanacak olması büyük bir prestij olur. İlgili kurumların Sayın Bakanımızın bu önerisini büyük bir iştiyakla ele alacağını ve bu konuda derhal bir çalışma başlatacaklarını düşünüyorum."  dedi.
Trabzon’daki dolmuş sistemindeki dönüşümün bir fırsat olduğunu ifade eden Dilekoğlu "Bu modernizasyon şehrimiz adına bir fırsata  dönüştürülüp çevreye duyarlı örnek bir uygulama başlatabiliriz. Bu iş aceleye getirilip 3-5 sene sonra ‘yanlış yaptık’, ‘keşke böyle yapmasaydık’ dememeliyiz. 
Sayın bakanımıza tekrar bu hassasiyeti dolayısıyla teşekkürlerimizi sunuyoruz." cümlelerine yer verdi.
Öte yandan Bakan Mustafa Varank’ın bahsettiği hibrit ve elektrikli sistem dolmuş sistemi, 600 binden başlayan fiyatları içeriyor. Hatta 200 bin euro deniyor. Şu anda dolmuş sisteminde araçlar 20 bin  lira civarında. Trabzon Büyükşehir Belediyesi 17+1 öneriyor.
Buna bile yanaşmayan dolmuş esnafı o kadar külfetli bir hibrit sistemine onay vermez. Bakan Mustafa Varank’a biz söyleyelim yanındakiler pek becerikli söyleyemedi sanırız.. 

TRABZONSPOR’DA TEK NETLEŞMEYEN SORU BU

 Daniel Sturridge.
Evet.
Ne oluyor bu adama?
Neden oynamıyor?
Neden Trabzonspor’un en büyük silahlarından biri hala değil.
Trabzonspor taraftarları lider olmanın keyfini yaşıyorlar ama kafalarının bir köşesinde halen bu soru kemiriyor.
Yakında o da takıma tamamen katılacak diye umuyoruz.
Daha netleşir.
Oyuncu takıma tam katılır, kendini verir diye umuyoruz.
Bir kaç iddia Ortaya atıldı ama biz önemsemiyoruz.
Mesela Sosa ile sorun yaşıyor falan..
Trabzonspor malzemecisinden yedek kulübesine kadar, taraftarı çaycısından dolmuş esnafına, doktoruna, avukatına, simitçisine kadar kenetlenmiş durumda.
Bu kenetlenme şampiyonluğa götürecek. Bazı sorunlar büyümeden kulüp içinde çözülmelidir. Çözecek olan makamlar hassasiyetle bu işlerin üzerinde duruyorlardır. Bundan eminiz. Bu arada farkında mısınız? Trabzonspor’un üstün başarısını Fenerbahçe’nin eski başkanları bile kabul ettiler! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a kapak olsun!
Lakin İstanbul medyası Galatasaray aşağı Galatasaray yukarı! Onlar henüz daha Trabzonspor gibi bir takımın ligde harikalar yarattığını, futbol dersi verdiğini, üstün oyuncuları olduğunu, Türk futbol ligine kalite kattıklarını kabul edemiyorlar. Edecekler! 


SOKAKLARDAKİ GÜZELLİKLERDEN İKİ KARE

Biri kazını almış yürüyor.
Diğeri köpeği üşümesin diye battaniyeye sarmış, sırtında taşıyor.
Bu iki fotoğraf Trabzon sokaklarında çekildi. 
Harika değil mi?
Şehir hayatında bazen böyle güzellikleri köyümüzü hatırlatıyor.
Güzel anları.
Güzel duyguları..
İnsanlığımızı..
Şak diye uyandırıyor o saplandığımız kötü duygulardan!
İyiki varlar.
Böyle kareler yakalarsanız Haber61 whatsap hattımıza mutlaka gönderin.
Okurlarımıza bu güzellikleri göstermek isteriz.

KİMSE KİMSENİN ASKERİ DEĞİLDİR DİYEREK ONA YÜKLENDİ

CHP Trabzon İl Kongresine doğru sular kaynamaya başladı. 
Adaylar arasında ilk sert temas Ömer Hacısalihoğlu ile İbrahim Akbulut arasında yaşandı. 
Şöyleki;
CHP Trabzon İl Başkan Adayı Ömer Hacısalihoğlu, adaylardan İbrahim Akbulut'un, 'İl teşkilatı tarafından delege oyunları oynanıyor' sözlerine sert çıktı. 
Akbulut'u bildiklerini açıklamaya çağıran Hacısalihoğlu,  "Sayın Akbulut delege oyunları gibi bir oyun var diyorsa kendisi bundan ne kast ettiğini açıklamalıdır. Ne biliyorsa bunları ortaya koysun. CHP İl kongresinde oy kullanacak delegeler seçilmiş il delegeleridir. Kimse kimsenin askeri değildir" dedi.

YENİ DOLMUŞ SİSTEMİNDE SON DURUM

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcılığından istifa eden Taner Şahin, gerekçesini yeni yapılmak istenen dolmuş sistemini gösterdi.
Hatta daha da ileri gitti.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu tehdit etti. 
Eğer yeni dolmuş sistemi ile yeni hatlar verilirse Ortahisar İlçesi’ne bunları sokmayacaklarını söyledi.
Aynen uygulatmam diyor.
Lakin daha önce Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Yeni dolmuş sistemini uygulayacağız kimse bu sisteme karşı değil” demişti.
Halbuki dolmuşçular arasında büyük bir kırılma var.
Bu iş çok uzadı! Bunun başlıca nedeni başkan Zorluoğlu’dur.
Şu da bir gerçek yalnız da bırakıldı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar