Anahtar Deliği - Hacıosmanoğlu'nun gitmeye niyeti yok. 17.11.2014

Trabzonlu vekil babasını kaybetti. Aykan'ın adaylığı Ortahisar'ı böldü. CHP'li duayenden partisine uyarı.

Anahtar Deliği - Hacıosmanoğlu'nun gitmeye niyeti yok. 17.11.2014

HACIOSMANOĞLU’NUN GİTMEYE NİYETİ YOK

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kulübü çiftlik gibi yönetmeye başladı.

Ne mahkeme kararlarını takıyor, ne de tüzük gereği üyelerin noter kanalıyla toplamış olduğu imzaları dikkate alarak kongre kararı alıyor.

Tüzüğe aykırı bir şekilde naylon üye yapımına devam eden Hacıosmanoğlu’nun bir yıllık başkanlığı döneminde kulübe iki binin üzerinde üye kayıt yaptığı, bu üyeler oy kullanma hakkı elde edene kadar, kongre kararı almamak ve yapılacak ilk kongrede naylon üyelerinin oylarıyla yeniden başkan olmayı ve kulübü bırakmamamı yeğliyor.

Hacıosmanoğlu, bir yandan da kulübe verdiğim dediği paralarla bir yandan yönetimindeki isimleri tehdit ederken, bir yandan da yönetimi aracı kullanarak camiayı tehdit etmeye çalışıyor.

Cebinden çıkarıp kulübe borç daha para vermediği halde, kulübe yapılan hibe ve yardımları kendisi vermiş gibi camianın başına kakmaya başlayan Hacıosmanoğlu’nun tek amacı Trabzonspor Kulübü yönetimini uzun vadeli yönetmek ve kendisi başkanlığı bıraksa bile yönetim üzerindeki etkisini devam ettirecek bir ekibin işbaşına gelmesini sağlamak.

TRABZONLU VEKİL BABASINI KAYBETTİ

Trabzon eski milletvekili, Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çebi babasını kaybetti.

Merhum Hacı Müslim Çebi, Araklı ilçesinde geçmişte son derece başarılı milli eğitim müdürlüğü görevinde bulunmuştu.

İlçenin en çok sevilen duayen eğitimcilerinden biri olan Merhum Çebi’nin cenazesi Cuma günü Araklı’da defnedildi.

Babasının vefatı ile yıkılan eski milletvekili ve Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çebi, tüm siyasi çalışmalarına ara vererek, memleketi Araklı’da merhum babasının yasını tutuyor.

Çebi ailesinin en yaşlı isimlerinden biri olan merhum Çebi 89 yaşında vefat etmesi, Çebi ailesinde olduğu gibi Araklı ilçesinde ve eğitim camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu.

Başta eski milletvekilimiz İbrahim Çebi ve kardeşi Dr. Coşkun Çebi olmak üzere Çebi ailesine başsağlığı dileriz.

ASIM AYKAN’IN ADAYLIĞI ORTAHİSAR’I BÖLDÜ

AK Parti Ortahisar ilçe başkanlığı seçimi için mevcut Başkan Temel Altuntaş’ın karşısında muhalefet kenetlenmiş durumda.

Muhalefetin ilçe başkan adayı Ömer Odabaş’ın bugün bir basın toplantısı yaparak adaylığını açıklayacağı söyleniyor.

Parti içinde çok fazla etkin ve aktif olmamasına rağmen Ömer Odabaş hem de genel merkezin tek liste dayatmasına nasıl karşı çıkıyor, gücünü aldığı parti içi muhalefet kimler?

Parti kurmayları arasında konuşulanlara bakılırsa Ömer Odabaş’ı adaylık için zorlayan isim Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu.

Gümrükçüoğlu bu çıkışın startını 30 mart yerel seçimi arifesinde vermiş, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altuntaş’ı o zaman silmiş.

30 mart yerel seçim arifesinde Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için eski milletvekili Asım Aykan’ın yarışa katılması üzerine o zaman Ortahisar delegelerinin oyları Aykan’a dönmüş, o zamana kadar Gümrükçüoğlu ile Altunbaş arasından su sızmazken ikili arasına kara kedi girmiş.

Genel merkez Temel Altunbaş’ı istemesine rağmen Gümrükçüoğlu destekli Altunbaş’ı devirme harekatı başlamış.

CHP’Lİ DUAYENDEN PARTİSİNE UYARI

Geçmişte CHP’de Trabzon merkez ilçe başkanlığı görevinde bulunmuş, partinin gerçek duayen isimlerinden biriyle görüştük.

Partinin durumunun ne olduğunu sorduk, her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Ancak, sonunu da şöyle getirdi.

Dedi ki: Bizim parti seçim gelene kadar en önde gider, partide kime sorsanız işler yolunda gittiğini söyler. Ancak seçim geldiğinde yine her zaman ki gibi sonuç hüsran olur.

CHP Trabzon’da da ana muhalefet konumunda, iktidarı yerel yönetimler konusunda da yeterince eleştirdiği, kamuoyunu tatmin edecek noktalardan vurduğu söylenemez.

Gündemi iktidar partisi belirliyor, CHP sözcüleri de iktidarın uygulamalarından ziyade söylemlerinin peşine gediyor, yaptıkları açıklamalarla kamuoyunu olumlu etkileyecek doneler elde edemiyorlar.

Duayenin de işaret ettiği gibi seçim olmadığı zaman CHP’de her şey güllük gülistanlık görünüyor.

Fakat, seçim sonuçları her zaman olduğu gibi yine CHP’nin aleyhine gelişiyor.

MÜDÜR ŞAHİN ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Zorlu Grand Hotel Müdürü Ali Şahin, cumartesi günü özel aracı ile Erzurum’a giderken Bayburt’ta kaza geçirdi, ölümden döndü.

Özel aracı Ali Şahin’in eşi kullanıyordu, kaza yolun kaygan olmasından kaynaklandı, takla atan araçta bulunanların sağ kurtulmaları verilmiş sadakaları vardı olarak yorumlandı.

Kazanın ardından Müdür Ali Şahin yaralı bir şekilde Tıp Fakültesi Farabi hastanesi yoğun bakım ünitesine sevk edildi.

Kendisini ziyaretimizde doktorlardan aldığımız bilgiye göre Müdür Ali Şahin tüm riskleri atlatmış, hızlı bir şekilde sağlığına kavuşuyor.

Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde okuyan çocuğunu ziyarete giden Şahin ailesinin bulunduğu araçtakiler Müdür Şahin dışında kalanlar, kaldırıldıkları hastanelerde tedavileri yapıldıktan sonra taburcu olular.

Şahin ailesine geçmiş olsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler