Anahtar Deliği 17.05.2021

Trabzon kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 17.05.2021

Bu kadar iddialı konuşmak sıkıntı yaratabilir!

Trabzonspor bu sezon çalkantılı bir sezonu geride bıraktı ve ligi 4. Sırada tamamladı.

Geçen yılın getirdiği heyecan v istekle camianın beklentisi haliyle yine son ana kadar zirve yarışına ortak olmaktı. Ancak istenen olmadı.

Oluşan moral bozukluğu sonrası hem Başkan Ahmet Ağaoğlu hem de teknik direktör Abdullah Avcı ısrarla gelecek yılı işaret etmeye başladı.

Özellikle Avcı gelecek yılın çok farklı olacağını şampiyonluk için yarışılacağını vurguladı. Hatta atak oynayan Trabzonspor’a yakışır futbol oynayan bir takım olacağını söyledi.

Kısacası şimdiden gelecek yıl için büyük bir beklenti oluşturuldu. Hem camia hem taraftar gelecek yılın başından sonuna kadar bu sözlerin karşılığını isteyecektir. İstemekte de haklıdır.

Geçmişten gelen tecrübeyle bu tarz söylemlerin sonucunun pek olumlu bitmediğini biliyoruz.

Bu söylemlerin hem yönetim hem teknik ekip üzerinde baskı oluşturabildiğini biliyoruz.

Allah korusun, bir de sezona bir iki kötü skorla başlanırsa neler yaşanabileceğini şimdiden tahmin etmek zor değil.

Şimdiden oluşturulan beklenti nedeniyle, taraftarların transfer edilmesi planlanan futbolcular üzerinden bile denetleme yaptığını hatırlatıp uyarımızı yapmış olalım.

**

İstanbul basınının dolduruşuyla hareket etmeyin!

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Gervinho ve Peres transferlerini açıklamasının ardından taraftarlar ikiye bölündü..

Bir kesim iki yıdlız ismin transferini olumlu karşılarken bir kesim de özellikle yaşlarına takılarak (Peres 31, Gervinho 33) yönetimi ve Abdullah Avcı’ya sert eleştiriler yöneltti.

Hiç kimse yapılan işleri elbette beğenmek zorunda değil.

Eleştirebilir de, kızabilir de…

Ancak, başkasının dümen suyuna kapılıp saçma sapan iftiralar üzerinden yüklenmek de nedir?

Dün İstanbul menşeeli bir gazetenin Fenerbahçe ağırlıklı yazılar yazan, sık sık Trabzonspor’a da saldıran, daha çok kaotik yazılardan beslenen bir yazarı tarafından peş peşe Gervinho ve Peres üzerinden Ahmet Ağaoğlu’na ve Abdullah Avcı’ya yönelik açık şekilde saldırı oldu.

Yazılanları haber olarak değerlendirmek, yazım dilini ciddiye almak yıllardır haber yazan tüm basın mensuplarına hakaret sayılabilecek bu yazıları ne yazık ki bazı Trabzonsporlular kaynak olarak alarak hem Ağaoğlu’na hem Avcı’ya demediklerini bırakmadı. Gelen hakaretleri filtremize takılan o yorumları görseniz inanamazsınız…

Kime, neye hizmet ettiği belli olmayan, geçmişte de sürekli Trabzonspor’a saldıran sözde gazetelerin yönlendirmelerine kapılmamayı hala öğrenemeyenleri görmek üzücü.

Diğer taraftan daha yeni sezon başlamadan Trabzonspor’un hedef alındığı da böylece ortaya çıkmış oldu. Bunlar her zaman oldu, gelecek yıl da olacak.

Bize düşen dikkat etmek…

**

“CHP’den ayrılan CHP’ye muhalefet ediyor” atışması

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Turgay Şahin dün bir mesaj paylaşarak partiden ayrılıp partiye muhalefet edenleri hedef aldı.

Şahin “Chp'nin muhalefetini beğenmeyip de partiden kim ayrılıyorsa, anında karşısında yerini alıp Chp'ye muhalefete başlıyor. Kadere bakarmısın” ifadelerini kullandı.

Şahin’in bu sözlerine CHP’den ayrılarak Gelişim ve Demokrasi Partisi’nin Trabzon İl Başkanı olan Ali Ayaz’dan geldi. Şahin’in mesajına yanıt veren Şahin, CHP’nin Trabzon’da tabela partisine dönüştürüldüğünü söyledi.

Şahin “ CHP ne durumda niye iktidar olamıyor.Trabzon’da CHP nerede tabelasını binasına takamayanlar, Trabzonda koca çınarı Tabela partisi yaptilar. Ecevit gitti iktidar oldu bunuda anlatım lütfen. Kumpasla gelip 10 seçim yenilen dünyada numune ile hayal kuruyorsunuz. Bize çürük elma diyenler kurtlanmış çınardan medet umuyor. “ ifadelerini kullandı.

**

CHP’li Kaya’dan tepki

Türkiye’de tam kapanma sürecinin sonuna gelinirken İçişleri Bakanlığı yeni kararları açıkladı.

Açıklanan kararlara göre lokanta kafe vb esnafların kepenklerinin kapalı kalacağına yer verildi.

Bu duruma CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya tepki gösterdi.

Kaya yaptığı açıklamada “Tam kapanma bitiyor diye sevinen ve işyerini açmak için hazırlık yapan esnafımızı yine hayal kırıklığına uğrattınız. Kaderine terkettiğiniz ve tüm varlığını kaybeden esnafımız, sayenizde aklını kaybetme noktasına geldi. Yeter artık!” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler