Anahtar Deliği 12.12.2020

Trabzon kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 12.12.2020

BU ŞEKİLDE BİR SİYASİ HAMLEYİ DOĞRU BULMADIK! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclisinde ilginç bir detay dikkatimizi çekti. Bugüne kadar her zamma karşı çıkan CHPli meclis üyesi Turgay Şahin, şoför esnafının zam talebinin olduğunu UKOME’de bekletildiğini savunup, “zam yapılsın mağdur edilmesinler” dedi. 
Yani hem zam yapılmasın bu süreç kötü denip hemde zam talebinde bulunmak bize biraz tuhaf geldi! Size de öyle gelmedi mi?
Bu süreçte bir şeye zam gelmesi kabul edilir gibi değil. Bu şekilde herkes zaten mağdur! AYrıca dolmuş dönümünü de yapılmamış. Hala aynı dolmuşlarla insanlar gidip geliyorlar! Neyin zammı ? Sadece iktidarı sıkıştırmak siyasi bir hamleyse hiç de doğru bir hamle değil. Bu şekilde bir siyasi manevra göze batar! 

İNDİRİM YAPSAN NE OLUR YAPMASAN NE OLUR NEYE YARAR!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi esnaflar için suya yüzde 50 indirim yaptı. Yahu bu şekilde bir süreç yok! Bu şekilde bir detsek olmaz! Hala anlatamıyoruz. İndirim vermek, zam yapmamak, kredi ile insanlara yardım etmek bir destek değildir. 
Yani ya hiç almayacaksın 6 ay yada nakdi yardım edeceksin. İnsanlar dükkan açamıyorlar. Tek kuruş girmiyor, banka kredileriyle borçla döndürüyorlar. Yüzde 50 indirim yapsan ne yapmasan ne..
İnsanlar çok zor durumdalar. Bunun farkında değilsiniz gibimize geliyor.

AHMET KAYA’NIN HAMLESİNİ HANGİ MAHALLEDE NASIL KARŞILANDI 

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM oturumunda konuşması ve rulo eylemiyle dikkat çekti. 
Tabiki  her taraftan dikkat çekti. 
Biz gelin CHP kanadında nasıl yorumlandıya bakalım. 
CHP üst yönetimi Ahmet Kaya’yı tebrik ettiler. 
Kaya partisinde ciddi bir popülerlik kazandı.
İktidara göre ‘şov yaptı’ muhalefete göre yerinde, doğru, çok isabetli ve akılda kalıcı bir hamle oldu.

ERCÜMENT OVALI’YI AK PARTİ ÖVDÜ HEMDE CANLI YAYINDA

Ercüment Ovalı’yı karşı iktidar tarafının bir ön yargısı bir sert tutumu vardır. Bu zaten bilinen birşey. Ercüment Ovalı daha sonra aşısını Külliyeye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyareti sonrası bir ılımanlaşma sürecine girildi. AK Parti’nin önemli yönetim kademelerinden birinde bulunan Kemalettin Aydın, Ercüment Ovalı’nın aşısını katıldığı programda hemde canlı yayında övdü. Türkiye’ye katkısı olacak dedi. Şimdi Ercüment Ovalı ‘pastil yapsın’ diyenler eleştirenler, yerden yere vuranlar, ne diyecek? Ercüment Ovalı’nın Sağlık Bakanlığından aşısı onaylandığında yerli ve milli olacak. 

POZİTİF ÇIKTI İL BAŞKANI DOĞRULADI 

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı'nın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) belirtileri göstermesi üzerine yaptırdığı Kovid-19 testi pozitif çıktı. Rize gündemine bu haber bomba gibi düştü. 
Avcı'nın Ankara'da Şehir Hastanesinde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, sosyal medya hesabından Avcı'ya geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Kıymetli Milletvekilimiz Muhammed Avcı’nın koronavirüs testi pozitif çıkmıştır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Rabbim şifalar versin, tez zamanda eski sıhhatine kavuşmayı nasip eylesin." ifadelerini kullandı.

İSTİFA ETMEYECEK ÖYLE BİR ŞEY YOK! 

Gümüşhane’de ise halen daha silahlı saldırının şoku yaşanıyor. Misli.com 2. Lig, Beyaz Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor kulübü başkanlığı ve İstanbul Eyüp Belediyesi Zabıta Müdürü olan Vahit Olgun kulüp binasında odasında silahlı saldırıya uğramıştı. 
Son alınan bilgilere göre bilincinin açık olduğu ve ailesi, yakınları ve kulüpteki yöneticilerle konuştuğu, sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, yakınları Olgun'un kendisini merak eden, arayan, soran herkese selamlarını ilettiğini aktardı.
Servisteki tedavisinin en az bir hafta daha sürmesi beklenen Olgun'un karın kısmından aldığı kurşun yarası sonucu oluşturduğu tahribatın giderildiği, kafasından sıyıran kurşun yaralarının ise dikildiği öğrenildi.
Bir süre vücudundaki mermiyle yaşamak zorunda kalacak olan Olgun'a silahlı saldırıyı gerçekleştiren İ.K ve yanındaki M.E  tutuklandı.
Bu arada Gümüşhane’de sivil toplum örgütleri ve temsilcileri bu tip olaylara karşı açıklama yapacakları öğrenildi. 

Başkan Vahit Olgun’un Gümüşhanespor Başkanlığından istifa edeceği haberlerinin ise asılsız olduğunu öğrendik.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler