Anahtar Deliği 12.04.2021

Trabzon kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 12.04.2021

Gözler Dilek İmamoğlu’nu aradı ama…

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu’nun annesinin cenazesi katılmak için Trabzon’a geldi. İmamoğlu’nun gelişinde gözler Dilek imamoğlu’nu aradı.

Dilek İmamoğlu ile çocukları Beren ve Mehmet Selim, koronavirüse yakalandığı, bu nedenle annesinin Trabzon'daki cenazesine katılamadığı öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu ve diğer oğlu Semih'in ise test sonuçlarının negatif çıktığı öğrenildi.

İmamoğlu ailesine önce Başsağlığı sonra da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz

**

İmamoğlu’na neden başsağlığı dilemediler?

Ekrem İmamoğlu’nun Kayınvalidesini kaybetmesi sonrası bir çok kesimden başsağlığı mesajları yayınlandı. Trabzonlu olan ayrıca Trabzonspor'da da yöneticilik yapmış olan İmamoğlu’nu bu özelliklerinden dolayı gözler Trabzonlu siyasetçilere yöneldi. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ilk başsağlığı dileyenler arasında yer aldı. Sosyal medyada iktidar kanadından başka başsağlığı dileyen de olmadı.

Cenazaye ise AK Parti kanadından Büyükşehir Belediye Başkan vekili Atilla Ataman ile AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu katıldı. Gözler hem sosyal medyada başsağlığı açısından hem de cenazeye katılım açısından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ve AK Partili Milletvekillerini aradı. Ancak Zorluoğlu soyal medya üzerinden herhangi bir taziye mesajı yayınlamadı. İstanbul’da Trabzonlularla buluşma gerçekleştirdiği için de cenazeye katılmadı.Büyükşehir belediyesini ise Başkan vekili Ataman temsil etti.

Cenazeye, PM üyesi CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, İBB Basın Sözcüsü Murat Ongun, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP PM üyesi Sevgi Kılıç, eski Bakan Eyüp Aşık, İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Ataman, Kartal Belediyesi iştirak şirketi Mehmet Hasançebi, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, CHP Maçka İlçe Başkanı Nihan Göktürk, çok sayıda vatandaş ve aile yakınları katıldı.

**

CHP'li meclis üyesinden MHP’li başkana teşekkür

Ekrem İmamoğlu’nu cenaze için Trabzon’a gelişinin ardından muhalefet kanadından MHP’li Belediye Başkanına teşekkür geldi.

Bu isim Çarşıbaşı Belediye başkanı Mümin Nuhoğlu’ydu.

Nuhoğlu, cenaze işleriyle titizlkle ilgilendiği gibi dışarıdan gelen misafirlerin ağırlanması hususunda da tüm talimatları verdi ve bu konuda sınıfı geçti.

Nuhoğlu’a ilk teşekkür ise CHP’nin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Turgay Şahin’den geldi.

Şahin “İBB başkanı E.İmamoğlu'nun kayınvalidesinin cenaze merasimine yakından uzaktan gelen misafirlere ev sahipliği yapan Çarşıbaşı Belediye başkanı Mümin Nuhoğlu'nu tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

**

Kantekin'den iyi haber

Trabzon’daki tanınmış spor adamlarından Coşkun Kantekin’den iyi haber geldi.

Bir zamanlar 1461 Trabzon’un Asbaşkanlığını da yapan Kantekin’in sağlık durumu ile alakalı paylaşım yapan Haber61 program yapımcılarından Atakan Kadıoğlu “Trabzon'un değerli spor adamlarından sevgili Coşkun Kantekin ağabeyimiz, Ahi Evren Hastanesi'nde başarılı bir operasyon geçirdi. Çok şükür sağlık durumu iyi... Kendisine, Rabbimden acil şifalar diliyor, bir an önce aramıza dönmesini temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

**

İdmanocağı Kulübünden Özyazıcı’ya ziyaret

İdmanocağı Başkanı Vehbi Serdar Arz ve Asbaşkan Cem Hakan Özyazıcı, Türk futbolunun efsane ismi, kulübün sporcu ve antrenörü Ahmet Suat Özyazıcı’yı evinde ziyaret etti.

Ziyarette Ahmet Suat Özyazıcı’ya kulübümüzün 100. yılı nedeniyle yaptırılan ürünler takdim edildi. İdmanocağı Başkanı Vehbi Serdar Arz, “100 yıllık tarihimizde gerek kulübümüze gerekse Trabzon ve Türk futboluna büyük katkıları olan değerli büyüğümüz Ahmet Suat Özyazıcı’yı evinde ziyaret ettik. Kendisine 100. yılımız nedeniyle yaptırılan ürünlerden takdim ettik. Özyazıcı’ya sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz. Herkese selamları var” diye konuştu.

**

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler