Anahtar Deliği 11.01.2021

Trabzon kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 11.01.2021

TRABZON VE RİZE KONGRELERİNİ CUMHURBAŞKANINDAN NASIL RİCA ETTİ?

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Bölge Koordinatörü olarak Trabzon’daki temayüle katıldı.
Burada il binasında basın toplantısında soruları yanıtladı.
Rize ve Trabzon İl kongrelerini aynı gün veya birer gün arayla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yapmayı arzuladıklarını söyledi.

Milletvekili Avcı Cumhurbaşkanı ile olan kongre diyaloğunu Rize’de şu şekilde anlattı; 

Rize ve Trabzon il kongrelerini Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla aynı gün yapmayı arzuladıklarını ifade ederek, “Biz Sayın Cumhurbaşkanımıza da konuyu esasen arz ettik. Rize ve Trabzon kongrelerini aynı gün yapmak istiyoruz. Birer gün arayla da olabilir ama muhtemelen aynı güne denk getireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın her iki kongreye de katılmasını arzu ediyoruz. Kendisi de çok arzu ediyor. Eğer programı uygun düşerse mutlaka O’nun programına uygun bir şekilde iki kongreyi de gerçekleştirmiş olacağız. Öngörmüş olduğumuz takvim de muhtemelen Şubat ayının ortaları gibi. Biz Rize ve Trabzon kongrelerini gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Niyetimiz bu ama sayın Cumhurbaşkanımızın programı ne kadar el verir O’na uygun şekilde hareket etmek durumundayız” diye konuştu.

MAKAM ODASINDAKİ TARTIŞMA DÖNDÜ DOLANDI GÜNDEME NASIL OTURDU

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanın Cevat Kurt ile TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ın makam odasında kısa tartışmasını gündeme taşıdık. Bir çok yerden ilginç yorumlar geldi.  “Yahu nasıl TİSKİ’de çalışıp SP Trabzon İl Başkanlığı yapabilir” diyen de oldu. Diğer taraftan olabilir ne var bunda siyaset her yerde var her kurumda var asıl siyaseti iktidar yapıyor diyenler de.. Şimdi bu tartışmanın kazananı kim olacak? Bugün SP Trabzon İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyecek olan Kurt başından geçenleri aktaracak. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. 

Aldığımız duyumlara göre bu ilk olay değilmiş! 

Cevat Kurt daha önce de böyle bir açıklama nedeniyle kurumda çalıştığı için açıklama yapıp kurum hakkında görüş bildirdiği için idari soruşturma geçirmiş sonrasında aldığı cezayı mahkemeye taşımış mahkeme itirazını reddetmiş.
Bu soru da kendisine sorulacak!

TEDAK’IN EMEKTAR SPORCUSU VE YÖNETİCİSİNDEN ACI HABER

Trabzon Tenis Dağcılık Kayak İhtisas Kulübü Derneği (TEDAK) Başkan Yardımcısı, dağcılık sporcusu, Ali Yılmaz kalp krizi geçirdi.

Spor camiasını derinden sarsan acı haber sonrası bir acı haber daha aldık.
Tüm müdahalelere rağmen Ali Yılmaz kurtarılamadı.

Serbest muhasebecilik yapan Yılmaz'ın fanatik bir Trabzonspor taraftarı olduğu da biliniyor.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, baş sağlığı mesajı yayınladı.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine  başsağlığı dileriz.

O ADAY İL BAŞKANLIĞI SÜRECİNİ BAKIN NE ŞEKİLDE YORUMLADI 

 AK Parti Trabzon İl Başkanlığına aday olan Cevat Kara, temayülde oy kullanan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. 
Temayülün Trabzon’a Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni eden Kara, Ortahisar ilçe Başkan yardımcısı olarak 3 dönem görev aldığını hatırlatarak, “Bu süreçte bir çok defa teşkilat mensuplarımızla birlikte omuz omuza mücadele ettik. Ülkemizin çağdaş uygarlık seviyesine yükselmesinde adeta karınca gibi çabaladılar. 18 yıllık süreçte ülkemiz adeta şaha kalkmıştır. Bende güçlü Türkiye’mizin yeni hedeflerine ulaşmasında öncülük etmek istiyorum. İl Başkanlığı sürecinde bayrağı daha yukarılara taşımak için devralmak istiyorum. Lakin şunu belirtmek isterim ki, altını çizerek söylüyorum il başkanlığı görevi herhangi bir partidaşıma tebliğ edilirse bir il başkanı olmuş kadar sevinir onunla omuz omuza yine mücadele edeceğimin bilinmesini isterim. Biz particilik değil dava arkadaşlığı yapmaktayız. Makamlar gelip geçidir asıl olan davamızdır. Bunun bilincinde olarak aday olduğumuzun tekrar bilinmesini isterim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler