Anahtar Deliği 10.10.2020

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 10.10.2020

Anahtar Deliği 10.10.2020

BEŞİRLİ’DE O İSYAN BİTMEK BİLMİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne gelen su kesintisi şikayetlerine bakıldığında en fazla öne çıkan Beşirli oldu. İhbar hattımıza gelen bu şikayetleri TİSKİ yetkililerine bildirdik. Onlarda hemen ilgilendiler. Bir kaç tane ekip sahada bu şikayetlerin üzerine gidiyor. Lakin yeterli mi yetersiz mi orası tartışılır. En son 
1 Nolu Beşirli Mahallesi’nden şikayet geldi. Orada epey bir sorun yaşanıyor. Yetkililere bildirelim istedik. 
2 Nolu Beşirli’den de kesintiler yaşanırken bu bölgede özellikle yapılması gerekenleri konusunda ciddi sorun var.
Yani şöyle diyelim, aslında doğalgaz çalışmaları da buna etken. Yani alt yapıda biri eşiyor diğer kazıyor bir diğeri kapatıyor sonra diğeri gelip tekrar açıyor. Ama bunlar hem kapanırken hem açılırken sorunlu yapılıyor. 
Şu alt yapı sorunu bitmek bilmiyor. Bu dönem biter diye umut ediyoruz. 
TİSKİ bildiğiniz gibi yeni bir yapılanmaya gitti. Bu yapılanmanın meyvelerinin artık toplama zamanıdır. Takipteyiz.


ACİLEN BİR ŞEY YAPILMALI CİDDİ ZARAR VERİYOR

Sosyal medyada bir akım başladı.
Bu akım kötü anlamda.
İçimizi cız eden…
Kenti kötüleyen…
Kente zarar veren…
Hatta kenti aşağılayan…
Kaş çattıran…
Sövdüren saydıran cinsinden…
Trabzon’un sahilini bir tarafa koyup, diğer tarafa Samsun yada Ordu sahili koyularak kıyaslanıyor.
Gülcemal Projesi bittiğinde tabi ki aynı sahiller Trabzon'da da olacak lakin bu benzetme üzüyor haliyle. Acilen Gülcemal önümüzdeki sezona yetiştirilmelidir. 

Anahtar Deliği 10.10.2020

KONGRE NASIL ERTELENDİ?

AK Parti Trabzon İlçe kongreleri arasında Çarşıbaşı karışık bir hal aldı. Öyle ki genel merkez de baş edemedi ve kongreleri bir tarihe ertelendi. Meclis Üyeleri Zekeriya Karaçengel ve Hünsü Akkan, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman’ın tam tersi tavır aldı. Hakan Kocaman’ı ilçe başkanlığına getiren ekip bu defa istedi. Hatta karşısına meclis üyesi Mehmet Demir’i aday çıkardı. İlçede yapılan telefon görüşmeleri, teşkilatla yapılan nabız yoklamalarının yanı sıra İl yönetimi ve milletvekilleri ile yapılan görüşmeler sonucu Hakan Kocaman üzerinde karar yeniden gözden geçirilecek.
Bu defa Kocaman’ın işi zor.

SELÇUK BALCI KORONAYA YAKALANMIŞTI PEKİ NE OLDU?

Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Selçuk Balcı, yakında sağlığına kavuştu. 
Korona virüsüne yakalanan ve 2 hafta tedavi gören Selçuk Balcı’nın testleri negatif çıktı. 
Bunu duyar duymaz arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 
“Teşekkür ederim. Yakından ilgilenip aradınız. Takip ettiniz. Sağolun iyiki varsınız. Burdan herkese sizin aracılığınızla selam gönderiyorum. Yakında Trabzon ve Rize’ye geleceğim” dedi.

SANATEVİ’NDE SON DURUM NEDİR? 

Son olarak Avrasya Üniversitesi ve Yomra Belediyesi arasında yaşanan krizde hakemliğine başvurulan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, önceki gün cenaze programlarına katılmak için geldiği Trabzon’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 
Trabzon Bölge Müdürü Cafer Bilgin’den İlbank’ın yerel yönetimlere yaptığı yatırımlar hakkında bilgi alan Cora, Sanatevindeki restorasyon çalışmalarını Sanatevi Başkanı Adnan Taç’la yerinde inceledi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Milletvekili Salih Cora, “İlbank Trabzon Bölge Müdürümüz Sn. Cafer Bilgin Beyi ziyaret ettik. Trabzon'da ve ilçelerinde devam eden 415 milyon 716 bin TL tutarındaki proje ve yatırımları değerlendirdik. Bu yatırımları şehrimize kazandıran Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum Beye ve ilgililere teşekkür ederiz. Trabzon Sanatevi'ni ziyaret ettik. Sanatevi Başkanı Sn. Adnan Taç Beyle binamızda yapılan restorasyon çalışmalarını yerinde inceledik. Restorasyon çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Çok kısa süre içerisinde Sanatevi'ni hizmete açacağız. Kültür ve sanatın kalbi tekrar burada atacak.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler