Anahtar Deliği 10.03.2021

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 10.03.2021

Anahtar Deliği 10.03.2021

Yıldırımhan iddialara böyle yanıt verdi:

Düşüncelerimi ifade etmekten çekinmem

AK Parti Trabzon teşkilatı içerisinde Mazhar Yıldırımhan’ın görüşlerini açıkça dile getirmesinin bir kesim tarafından muhalefet olarak algılanmasına bizzat kendisinden yanıt geldi.

Yıldırımhan, muhalefet olarak algılanmasının doğru olmadığını dile getirerek düşüncelerini her zaman ortaya koyduğunu “Özgün düşüncelerimi de ifade etmekten çekinmem” ifadelerini kullanarak dile getirdi.

Özellikle Pazarkapı’da yapılan camii için karşı olduğu iddiasına cevap veren Yıldırımhan “Ben bu cami ile ilgili daha önce, bu cami tartışmaları yapıldığı zaman dedim ki; “Bana göre Pazarkapı camisinin etrafı açılıyor, o bölgede 8 tane cami var, Pazarkapı camini fonksiyonel hale getirebiliriz. Bunun etrafı TOKİ tarafından yıkılıyor, eğer sahile kadar yıkılacak ve Pazarkapı caminin etrafı tamamern açılacaksa, Pazarkapı cami buradaki cami ihtiyacını karşılayabilir.” Benim söylediğim bu. O zaman dediler ki “protokol cami”. Ben de “caminin protokolü olmaz” dedim.  Bu düşüncelerimi aynen bu şekilde ifade ettiğim için beni camiye karşıt gibi göstermek istiyorlar. “ dedi.

Mazhar Yıldırımhan ayrıca Trabzon’da reklam panolarına yazılan “Love Erdoğan” yazısı için sosyal medyada “ “Seni Seviyoruz Erdoğan” olmalıydı “ şeklindeki önerisini herhangi birine cevap olarak yazmadığını söyledi.

Yine sert çıktı! “Oynanan futbol değil tiyatrodur”

Trabzonspor’a verdiği destekle bilinen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor’un FİFA’ya yaptığı başvuru ile ilgili sosyal medya hesabından yine sert bir paylaşım yaptı.
Genç şunları söyledi;
"Adaletin kalmadığı, dostluk ortamının kaybolduğu ve birilerinin kayırıldığı bu ortamda oynanan futbol değil TİYATRODUR!
Şimdi buna dur deme zamanı. Kulüp başkanımıza ve yönetim kurulumuza Türk futbolunun geleceği için çıktığı bu haklı davada başarılar diliyorum.
Bir hukukçu olarak emeğin takımı şanlı Trabzonspor’umuza sonuna kadar destek vereceğim. En büyük Trabzonspor."

Anahtar Deliği 10.03.2021

Ekim’den Kasapoğlu’na ziyaret

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim çalışmalarını sürdürüyor.
Ekim son olarak AK Parti Milletvekili Adnan Günnar ile birlikte Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret etti.
Yapılan görüşmede Akçaabat’a yapılacak spor yatırımları değerlendirildi. Projelerle ilgili Bakan Kasapoğlu’na bilgi verildi.
Ekim misafirperverliğinden ötürü Bakan Kasapoğlu’na teşekkür etti.

Anahtar Deliği 10.03.2021

Kara MKYK üyeliğine seçildi

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Fatma Fidan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyeliğine seçildi.
Konuyla ilgili olarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten bir kutlama mesajı geldi.
Genç “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyeliğine seçilen AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanımız Fatma Fidan Kara’yı tebriklerimle yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Anahtar Deliği 10.03.2021


Saadet Partisi’nden CHP’ye ziyaret

Trabzon’da siyasi partiler arasında son günlerde gerçekleşen ziyaretlere dün bir yenisi daha eklendi.
Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt ve ekibi Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti.
İki parti yöneticileri sohbet gerçekleştirdi. Hacısalihoğlu ziyaretten ötürü Kurt ve ekibine teşekkür ederek “Millet ittifakının başarısı için yine hep birlikte çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Anahtar Deliği 10.03.2021


Özak geri döndü

Trabzon siyasetinin önemli isimlerinden eski Bakan Faruk Nafız Özak son dönemde yeniden kendini hatırlatmaya başladı.
AK Parti’nin Trabzon’daki kongre sürecine kadar çok fazla basına yansımayan ve sessiz olan Özak son dönemlerde sıkça gündeme gelmeye başladı.
Özak bu kez de dün Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti. Özak düşüncelerini ve aklındaki projeleri Zorluoğlu’na anlattı.
Zorluoğlu da yaptığı paylaşımda “Projelerimizi değerlendirme ve deneyimlerinden istifade etme fırsatı bulduğumuz Faruk Nafız Özak Bakanımıza nazik ziyareti için teşekkür ederim. Keyifli bir sohbet oldu.” Dedi.
Özak yeni dönemde Büyük Kongre Delegeleri arasında yer alıyor.

Anahtar Deliği 10.03.2021

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler