Anahtar Deliği 05.11.2020

Anahtar Deliği 05.11.2020

Anahtar Deliği 05.11.2020

DURUN BAKALIM DAHA NELER DUYUP GÖRECEĞİZ

Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Yanı Sıra TBMM Bünyesinde Kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi Dijital Mecralar Komisyonu Üyeliğinede Seçilen AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’na dün sosyal medyadan tebrik yağdı. Tek tek hepsin inceledik! 
Doğrusu şaşırdığımız ilginç bulduklarımız oldu.

Bahar Ayvazoğlu ilçe kongrelerinin çoğuna etkisi oldu. 

Bakan Süleyman Soylu’ya anında bilgi verir, istişare yapar. Bu da onu teşkilatta daha fazla söz sahibi yapıyor.

Teşkilatta şöyle bir algı oluştu; Milletvekilleri Muhammet Balta ve Adnan Günnar birlikte hareket ederken Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile Milletvekili Salih Cora birlikte hareket ediyor. Bu kulislerde gelen bilgilerden çıkan bir analizdir. Süzgeçten en dibe kalandır. 
Kongre sürecinde bu algı daha da büyüdü. Bu kesinleşti desek algının ötesinde.. 

Durun bakalım daha neler duyup göreceğiz.


ÖYLEYSE BUYRUN SUSUN!


Trabzonspor camiası samimiyet testinden geçiyor.

Trabzon’da bazı ekabil takımı kapılar ardında ‘yönetim istifa’ etsin diyor. 

Ama gördüğümüz herkes dert yanıyor! 

Özellikle otel lobilerinde, şık restoranlarda girdiğimiz yerlerde.. 

Ama diyoruz ki, “Buyrun gelin yönetiminizi açıklayın, yapacaklarınızı açıklayın, adaylarınızı söyleyin, yönetimi eleştirilerinizi ekrana yansıtalım yorumlarınızı alalım, Haber61 TV canlı yayına bekleriz” 

Ve bunları söyledikten sonra yüreklice, “Biz hazırız eleştirilerinizi yayınlamaya ya siz?”

Ama yok!
TISSSS

Bakıyoruz köşe bucak konuşanlar gelemiyorlar. Çıkamıyorlar!
Eleştiremiyorlar.

Öyleyse susun!  

Tamamen…

MURAT ZORLUOĞLU’NA SANKİ UZAYA ARAÇ YOLLAYACAK NİYE DEDİ?

Ortahisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Harita Müh. Oktay Söğüt, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun toplantısını ilginç bir dille eleştirdi.

“Sanki uzaya araç yollayacak!” Diyen Söğüt şunları kaydetti,;

“Murat Zorluoğlu’nun Trabzon Büyükşehir Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğundan bu yana tam 586 gün geçti ama Beşirli’deki pis koku geçmedi.
‘Kötü koku Beşirli’nin kaderi değil’ diyen Zorluoğlu, göreve geldikten kısa bir süre sonra ‘Maruz kalınan kötü kokular düşük bütçeli bir yatırımla giderilecektir’ dedi. İlgili kurum TİSKİ’nin müdürü de 150 günde tamamlanacak bir projeyi ihale ettiklerini söyledi.
Geçen yaz aylarını bu sözleri dinleyerek geçiren vatandaş, kış ayları geçip tekrar yaz gelince bir baktı ki pis koku artarak devam ediyor. 150 günde, düşük bütçeyle halledilecek denen iş halledilememişti. Yaz gelip pis kokular tekrar artınca Başkan Zorluoğlu, bir kez daha ‘Kötü koku Beşirli’nin kaderi değil’ dedi, bir kez daha söz verdi. Vatandaş, bu kez pis kokular yaz sonunda bitecek diye umut ederken, umulan olmadı. Yaz geçti, eylül, ekim bitti ama pis koku bitmedi.
Başkan Zorluoğlu, önceki gün bir kez daha ‘Kötü koku Beşirli’nin kaderi değil’ dedi ve açılamalarda bulundu. Önceleri düşük bütçelerle bu işin halledilebileceğini söyleyen Zorluoğlu bu sefer maliyetli ve zor bir çalışma ile bu işin halledilebileceğini söyleyerek, başkanlık koltuğunda oturduğu 586 gündür çözemediği bu sorun için bir 150 gün daha istedi.
Beşirli’deki pis kokuya son vermek için yaptıkları planlama ve çalışmalar yetersiz ve başarısız olunca süre üstüne süre istemek, açıklama üstüne açıklama yapıp sanki uzaya araç yollayacaklarmış misali bir zorluk ve maliyetten bahsetmek anlaşılabilir olmadığı gibi, trajikomik bir durumdur.
Bu yönetim anlayışla -korkarım- epey zaman daha bu kokuyu çekecek, yine kaybeden Trabzon ve Trabzon halkı olacaktır.”

O İDDİAYI AÇIKLAMALIDIR ENDİŞE VERİCİ

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Beşikdüzü ile ilgili ilginç bir iddiada bulundu. 
Bilinçli bir şekilde Beşikdüzü’nün içinin boşaltıldığını belirtti.
İlçedeki tapu kadastronun taşınacağına dair duyumlar aldıklarını belirterek, “Bir el isteyerek ve bilerek ilçenin içini boşaltıyor, yalnızlaştırıyor ve yoksullaştırıyor” dedi.

Bu sözlerin izahat olmalı!
Böyle askıda kalmamlı!
Tüm Beşikdüzü şu anda bunu merak ediyor. Bizde..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar