Anahtar Deliği 04.10.2020

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. Anahtar Deliği 04.10.2020

Anahtar Deliği 04.10.2020

TRABZONSPOR BUNA MÜSADE ETMEZ

Son yaşanan barış hakem hatası Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’ı harekete geçirdi. 
Haklı olarak TFF binasına gittiler. 
TFF Başkanı Nihat Özdemir’i görmek isteyen Trabzonspor heyeti, kendisine ulaşamadılar. 
Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun çok sinirli olduğu görüldü.
Hatta konuşmasında sık sık, “Biz buraya kadar geldik telefonlarına bakmadı” diyerek tepkisini dile getirdi.
Nihat Özdemir Türkiye’nin en büyük takımlarından birine telefonlarını kapadığı spor kamuoyunca garip, tuhaf, saçma karşılandı!
Plazalarda, centerlarda, özel ofislerde başka takımların başkanları ile özel toplantılar yapan, bunu da ‘normaldir’ diye paylaşan TFF Başkanı Özdemir’in Trabzonspor’a telefonlarını bile açmamasının adı rezalettir.
Bu böyle bilinsin. Trabzonspor hakemler konusunda kayırma istemiyor. Trabzonspor’a yanlı kararlar çalınsın, korunma altına alınalım diye bir talebi olmadı.
Maçların hakkaniyetli, hakemlerin konuşulmadığı, temiz futbol olsun istiyor.
Hakemler nedeniyle Türk futbolu adeta budanıyor. Zayıflatılıyor. Türk futbolu çürümeye terk ediliyor! Buna Trabzonspor müsaade etmeyecek! 

KÜLLİYE BAĞLANTILARI DEŞİFRE EDİLSİN

TFF’ye gidilmesinin ardından Trabzonspor camiasında muhalefet ne dedi? Yansımaları ne oldu? Başkan Ahmet Ağaoğlu’na karşı bordo mavi camiada muhalefetlik yapanlar da eleştirilerini sürdürdüler! Muhalefet kanadında özellikle Ağaoğlu’na, “Trabzonspor’un hakkını savunamıyorsun. Gerekeni yapamıyorsun” sesleri yükselmeye başladı. 
Bu eleştiriye karşı, “Daha ne yapacak!” diye karşılık verenlerle gün boyu tartışmalar yükseldi diyebiliriz.
Rıdvan Dilmen, Göksel Gümüşdağ’ın külliye bağlantılarının deşifre edilmesi gerektiği ilginç kulis bilgisi olarak öne çıkmaya başladı. 

BU SÖZLERİ GERÇEKTEN SÖYLEDİ Mİ?

Dün TFF’ye giden Trabzonspor heyetinin tartışmaları sürerken dikkatimizi bir şey daha çekti.
Başkan Ahmet Ağaoğlu’na yakın hesaplar Barış Şimşek’i hedef aldılar.
Şu mesajları yayınladılar;
“Barış Şimşek! VAR Koordinatörü! Trabzonlu! Eskiden Trabzonspor’u ağzından ve kalbinden düşürmeyen, bugün gücün yanında yer alan aktörlerden biri! Cüneyt Çakır’ın en yakın adamı! Trabzonspor’u doğrayanlarla kolkola yürüyen bir kişiliğe büründü. Trabzonspor hakemlerin kasıtlı operasyonlarına itiraz edince hakemlerle yapılan toplantıda herkesin gözü önünde “Bu Trabzonspor ile böyle mi uğraşacağız” diyen biri! Adaletin değil gücün yanında yer alan asimile olmuş bir başrol oyuncusu. 
Sen de GİDECEKSİN!”

KORONAYA YAKALANDI KELLE PAÇA İÇİYOR

Selçuk Balcı Karadeniz müziğinin güçlü seslerinden biridir.
Pandemi sürecini Rize’de çay bahçesinde geçirdi.
Komşularıyla birlikte oldu. Maske mesafe kurallarını ihmal etmedi.
Sonrasında güzel düetler paylaştı yeni şarkısını duyurdu. Memleketinde doya doya mutlu bir süreç yaşadı.
Lakin en son korona virüsüne yakalandı. Hastalığı hafif bir şekilde geçiriyor. Hayranları ona tavsiyelerde bulunuyor. Çay iç, kelle paça iç, kuymak ye, fındık ye falan diye.
Magazin servisimizden arkadaşlarımız, dün kendisine ulaştılar. Durumun nedir ne yapıyorsun diye sordular. Bol bol kelle paça içiyormuş. Çok daha iyiymiş. Karantinanın bitmesini bekliyormuş. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettiler.
Yakında ayağa kalkar. Tekrar geçmiş olsun.


HASAN DİLEKOĞLU’NUN ADAYI KİM?

AK Parti Ortahisar ilçe Başkan adayı olduğu söylenen ama bir kez bile bunu doğrulamayan Hasan Dilekoğlu’na Ortahisar Başkan adayın kim diye sorduk. Hiç lafı eğmeden, bükmeden şunu söyledi; “Halil İbrahim Demirtaş” dedi.
Halil Ibrahim Demirtaş, ile birlikte il yöneticisi...
Yönetiminden arkadaşı aday olmuş haliyle onu destekliyor. Bunu da söylemekten çekinmiyor. Lakin bazı il yöneticileri şehirde, “İl yönetiminin adayı Hasan Dilekoğlu’dur” diyorlar.
İlginç geldi bize bu durum tabi. 
Siyaset işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
Kongre çalışmalarını sürdüren Halil İbrahim Demirtaş’ın en yakın rakibi Dündar Ayyıldız ise çalışmalarını sürdürüyor. 
Ortahisar son yılların en renkli kongresine şahit oluyor. 

O İLÇE 6 MİLYONLUK İHALEYİ BEKLİYOR

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çarşıbaşı'na yapılacak olan futbol sahası için açık ihale usulü ile ihale gerçekleştirecek.
4734 sayılı Kamu ihale kanununun 19. maddesine göre gerçekleştirilecek olan ihalede teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. 
AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, hayırlı olsun diye bir mesaj yayınladı ve ihaleyle ilgili şu detayları verdi; 
“1000 kişilik trübün
Spor salonu modernizasyonu
Futbol sahası 
Işıklandırma 
Tenis kortu
Açık sahalar
Yaklaşık 6 Milyonluk bir yatırımı kapsayan İlçe stadyumu modernizasyonu ihalesi 23.10.2020 tarihinde gerçekleştirilecek.
Bu yatırımın İlçemize kazandırılmasından ötürü Gençlik ve Spor Bakanımız Sn.Dr.Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’na ve yatırımın gerçekleşmesi için güçlü bir irade ortaya koyan kıymetli milletvekilimiz Sn.Salih CORA’ya İlçem adına teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler