Anahtar Deliği 01.10.2020

Trabzon kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 01.10.2020

BARO SEÇİMLERİ İÇİN ‘SİYASET’ RİCASI

Trabzon Barosu’nun 3-4 Ekim’de yapılacak olan genel kurulunda başkanlığa aday olan Avukat Mahmut Yazıcı seçimin siyasi arenaya taşmasını hiçbir şekilde arzu etmediğini söyledi.

Yazıcı avukatların sosyal olmak zorunda olduğunu belirterek, “Hepimizin geçmişinde siyaset var. Benim de var, Sibel Hanım’ın da var. Ancak şu anda biz siyasetten ayrı; siyaset bizden ayrıdır. Temel amaç mesleğe hizmet etmek,  meslektaşlarımızın sorunlarını çözmektir. Ben bu seçimlerin siyasi arenaya taşmasını arzu etmem. Siyaset bloklaşma ve ayrışma getiriyor. Biz toplumdaki yelpazeyi yansıtmayı çalışacağız. Siyasetin dışında kalmak istiyoruz” dedi. 

O İSİMDEN SERT BİR ÇIKIŞ NEDEN GELDİ?

AK Parti Trabzon Ortahisar ve İl Kongresine doğru, en sert çıkış kimden geldi dersiniz?

En ilginç çıkış desek daha doğru mu bilemedik.

Ama bize kalsa sert..

İl Başkanlığı için adaylar çoğalmaya başlarken AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, geçmişte yapılan kongrelerde çok adaylı yarışların zararını gördüklerini ifade etti.

Ve dediki; “Yarış olduğunda sandıkta tecelli eden sonuca, karara kimisi saygı duymuyor, küsüyor, darılıyor, yeni ayrışmalar kopmalar oluyor. Buna prim vermemek için istişare kültürüyle tek adayla seçimlere gitme yönünde kararlar alınıyor” 

Yani demekki genel merkez bir isim işaret edecek.

Bu bunu gösteriyor gibimize geldi.

Bakalım ne olur?

Bu arada il başkanlığı için 3 aday vardı 5’e çıktı. 
 

HAYIR HAYIR SİZİ GÖRÜYORUZ TANIYORUZ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorlouoğlu’nun kentin alt yapısına çok önem verdiğini biliyoruz. TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ile kentin her yerini arşınlıyor. Bu arada bu sıkı ilişki bu ekip çalışması bazılarını rahatsız ediyor. Bu rahatsızlıkları zaman zaman verdik. İşin ilginç tarafı akıl vermeye kalkanlar da var. Adam belediyeciliğin ‘B’ sinden anlamaz, eşi dostu belediyede yerleşmiş ukala kalemlerden gönderme yapmaya kalkıyor. Bu vasat durumu görüyor analiz ediyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun döneminden kalan esintiler bunlar. Demekki bir şeyler var Zorluoğlu’na karşı yine aktif durumdalar. Bu savaş bitmez! Hayırlısı bizde takipteyiz görüyoruz sizi biliyoruz! Sanmayınki Biz her şeyi yaparız bir de posta koyarız üstüne istediğimi işe aldırırız sonrada resti çekeriz meydan bizimdir. Hayır! Sizi görüyor biliyoruz..


SELÇUK BALCI KİMİ ANDI APOLAS NE YAZDI?

Karadeniz’in iki renkli sesi bakın hayranları ile en son neyi paylaştılar; 

Selçuk Balcı, unutulmaz sanatçı Neşet Ertaş’ı şöyle anmıştı; 

“ O çok değerli bir halk ozanıydı. Bildiğini dedi, güzel olanı öğretti ve bugün hiç kimsenin başaramadığı bir dille yaptı bunu. 
Hiç kimseyi incitmedi."

Apolas Lermi de şöyle bir mesaj paylaştı; 
"Uyanış dolar,
diriliş euro,
şahlanış sterlin,
çöküş lira,
fırlayış yoksulluk,
artış pahalılık,
zamlanış doğalgaz,
yok oluş adalet,
çoğalış kadın cinayetleri,
ağlayış çocuklar,
kayboluş gençlik,
havlayış trol,
zırlayış yandaş,
oynayış tiyatro,
unutuş halk,
bekleyiş korona aşısı..”

PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ 

CHP’nin Trabzonlu meclis üyesi partisinden istifa etti
CHP Üsküdar İlçe Belediyesinin Trabzonlu Meclis Üyesi Köksal Durmuş, partisinden istifa etti.
Kararının kesin ve dönüşü olmadığını ifade eden Durmuş, yaptığı açıklamada Üsküdar Belediye Meclisi’nde bağımsız üye olarak görevine devam edeceğini ve ilerleyen günlerde ayrıntılı açıklama yapacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler