Anahtar Deliği - Trabzon CHP’de Kılıçdaroğlu hazırlığı - 01.04.2023

Ulaş Özdemir Trabzonspor’a geri mi dönüyor? Trabzonspor’da köstebek operasyonu sona mı erdi. AK Parti’de Trabzon’un nabzı Ankara’da attı!

Anahtar Deliği - Trabzon CHP’de Kılıçdaroğlu hazırlığı - 01.04.2023

Trabzon CHP’de Kılıçdaroğlu hazırlığı

4 Nisan’da Trabzon’a gelmesi planlanan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için özellikle CHP ve İYİ Parti’nin yoğun mesaisi içinde olduğu gelen bilgiler arasında.

Büyük bir organizasyon içerisinde çalışan partilerin teşkilatlarında milletvekili Ahmet kaya2nın başrol oynadığı konuşuluyor. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yine Trabzonlu olan İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık’ın da bu ziyaret için özel çaba sarf ettiği ifade ediliyor.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ünde bu ziyaret için yoğun bir çalışma içinde olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun Trabzon’a gelişi oldukça görkemli olacağa benziyor. 4 koldan süren çalışmaların neticesini hep beraber göreceğiz.

CHP-Genel-Başkanı-kemal-kılıçdaroğlu

**

Ulaş Özdemir Trabzonspor’a geri mi dönüyor?

Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu döneminde Genel Müdür yardımcısı olarak görev yapan ve daha sonra ayrılarak gazeteciliğe dönen Ulaş Özdemir için flaş bir gelişme yaşandı.

Özdemir’in Trabzonspor’a geri dönüş hazırlığında olduğu öğrenildi.

Özdemir’in eski görevine değil başkan Ertuğrul Doğan’ın direkt danışmanı olarak göreve başlayacağı belirtildi.

Bu görevi daha önce sürdüren Murat Taşkın’ın ise medya merkezinde danışmanlık görevini sürdürecek.

Ulaş Özdemir’in ise Aspor’daki görevini bırakıp bırakmayacağı yada ikisini beraber mi yürüteceği merak konusu oldu.

ulaş özdemir

**

Trabzonspor’da köstebek operasyonu sona mı erdi.

Trabzonspor’un eski teknik direktörü Abdullah Avcı’nın Lig’de oynanan Başakşehir karşılaşması sonrasında yaptığı “Takımda bilgi sızdıranlar var” açıklamasını ardından görevden alınmaları dikkat çeken ve “Köstebek bu isimler mi?” sorularının sorulduğu malzemeci Hayati Erol ve masör Rüstem İlyas görevlerine iade edildiler.

Abdullah Avcı’nın açıklamasının ardından Altyapıya gönderilen iki ismin iki aylık aranın ardından yeni asbaşkan Zeyyat Kafkas tarafından çağırılarak görevlerine iade edildiği belirtildi.

İki isim köstebek operasyonu sona erdiği için mi göreve döndü yoksa Abdullah Avcı gidince yeni bir sayfa mı açıldı henüz bir açıklama yapılmadı.

Belki de günün zor şartlarında gündem de değiştirilmiş olabilir.

O zaman ne oldu çözmek zor ancak yeni bir döneme girildiği aşikar.

Her şeyi bekleyip göreceğiz.

Hayati erolRüstem ilyas

**

AK Parti’de Trabzon’un nabzı Ankara’da attı!

Aday adaylarının önceki gün Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde mülakattan geçmeleri büyük bir heyecan altında gerçekleşti.

Trabzon’dan 79 aday adayının davet edildiği Genel Merkez’de, mülakatı Genel Merkez Tanıtım Medya Başkanlığı’nı yapan Hamza Dağ ve Genel Merkez yöneticilerinden oluşan komisyon yaptı.

Aday adayları saat 14.00 itibari ile alfabetik sırayla komisyon huzuruna çıkıp kendilerini anlatma fırsatı buldular ve sorulan sorulara cevap verdiler.

Özellikle teşkilat içinden gelen aday adaylarının mülakatları daha kısa geçtiği, ancak Trabzon dışından katılan aday adaylarının mülakatlarının da uzun sürdüğü gelen kulisler arasında yer aldı.

Özellikle Ayşe Sula Köse, Ferhat Aksoy, Sefa Küçükali, Meryem Sürmen, Vehbi Koç, Selçuk Çebi ve özellikle Mehmet Hakan Terzioğlu gibi isimlerin mülakatlarının sade prosedürden öteye geçmediği gelen duyumlar arasında yer aldı. Mülakat sonucunda 10 ismin bir üst kurula gönderilmesine karar verildiği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Ak parti mülakat

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler