Genç Topçu Şaşırttı

Türk genci Mustafa Özmen, müthiş futboluyla izleyenleri büyülerken şimdi de 'mucize' bir olayla İsveç'te gündemin ilk sırasına oturdu... Dünyanın en iyi 100 genç futbolcusundan biri olarak gösterilen Mustafa, antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonucu hastan

Türk genci Mustafa Özmen, müthiş futboluyla izleyenleri büyülerken şimdi de 'mucize' bir olayla İsveç'te gündemin ilk sırasına oturdu... Dünyanın en iyi 100 genç futbolcusundan biri olarak gösterilen Mustafa, antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı.

SADECE 1 HAFTA TEDAVİ
Hemen ameliyata alınan Mustafa, 1 hafta tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Futbol aşkıyla yanıp tutuşan Mustafa, taburcu olduktan sonra antrenmanlara başladı ve takımı AIK'nın antrenmanlarına çıkmaya başladı. Ancak futbol sahalarına dönmek için doktor onayı gerekiyordu.

Mustafa'yı ameliyat eden doktorların yaptığı inceleme sonrasında inanılmaz bir olay yaşandı. Mustafa'nın kalp krizi geçirdiğine dair hiçbir ize rastlanamadı. Uzmanların 'sağlıklı' raporundan 12 gün sonra sahalara dönen Mustafa, yine eski performansını gösterdi. Tıp dünyası, bu olayı 'Mucize' olarak değerlendiriyor. Bazı uzmanlar, 15 yaşındaki Mustafa'nın vücudunun kendisini yenilediği görüşünde.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri