Giresunspor iddialı geliyor

Giresunspor Başkanı, "Takımı en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz" dedi.

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, yeni sezon öncesi takıma fayda sağlayacak transferler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu memleketin takımını en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz. Geçen senelerde ne yaşadıysak, çotanaklar bu sene de daha fazlasını yaşayacaklar. Çotanak açmaya devam edecek” dedi.


TFF 1'inci Lig ekiplerinden Giresunspor Külübü Başkanı Mustafa Bozbağ, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplasında yeni sezon öncesi yapılan transferlerle ilgili bilgi verdi.

Bu sene play off ve Süper Lig'e çıkacak bir takım oluşturmaya çalıştıklarını kaydeden Bozbağ, “Birçok oyuncuyu kadromuza katarak daha da güçlendik. Ancak kaleci, stoper, orta saha ve ileri bölgeye de transfer yapacağız. İstediğimiz transferi yapacak güçteyiz. Giresunspor yönetimi, teknik heyeti transferde sistemli bir şekilde gidiyor. İki gün içinde kaleci transferi bitecek, sonra diğer takviyeleri gerçekleştireceğiz. Bu memleketin takımını en üst seviyeye çıkarmak için üst seviyede çalışıyoruz. Hep söyledim geçen senelerde ne yaşadıysak, çotanaklar bu sene de daha fazlasını yaşayacaklar. Çotanak açmaya devam edecek” dedi.

SPONSOR ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

Giresunspor isminin önüne bir sponsor aradıklarını da kaydeden Bozbağ, forma reklamlarıyla ilgili ise “Göğüs reklamımız tekrar AKSA olacak. Formanın kolunda ise HDİ Sigorta. Şort reklamı için de görüşmelerimiz sürüyor. Tüm Giresunluların takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz" diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri