TFF 1. Lig play-off yarı finalinin ilk ayağında kendi sahasında Eskişehirspor ile 3-3 berabere kalan Giresunspor, rotayı zorlu deplasmana çevirdi. İlk müsabakada sergilenen futbolun galibiyete yetmediğini belirten kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, sahada verilen mücadelenin umut verici olduğunu ifade etti. Özkul, şanssızlıklar nedeniyle kaçan galibiyete rağmen oyuncuların moralinin yüksek olduğunu ve tur için tüm hazırlıkların tamamlandığını dile getirdi.
Şartlar Eşit Hedef Galibiyet
Yarın Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanacak rövanş mücadelesi öncesi değerlendirmelerde bulunan Özkul, deplasmanda oynamanın kendileri için bir engel teşkil etmediğini savundu. İlk maçtaki skorun stratejik olarak iki takımı da aynı noktaya getirdiğini belirten Özkul, "Şartlar tamamen eşit. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız bu 90 dakikanın camiamız için ne anlam ifade ettiğinin farkında. Rakibimizi kendi seyircisi önünde mağlup edecek güce sahibiz" dedi.
40 Yıllık Hasretin Son Durağı
Giresunspor camiası için bu maçın sadece bir final bileti değil, aynı zamanda 40 yıllık bir rüyanın gerçekleşmesi yolundaki en kritik eşik olduğunu vurgulayan İbrahim Özkul, motivasyonlarının en üst seviyede olduğunu belirtti. Giresun halkının yıllardır Süper Lig hayali kurduğunu hatırlatan yönetim, oyuncuların sahada terinin son damlasına kadar savaşarak finale uzanacağına inandıklarını kaydetti.
Kritik Randevu Saat 19.00'da
TFF 1. Lig play-off yarı final rövanş mücadelesi, yarın saat 19.00'da başlayacak. Kazanan ekibin doğrudan finale yükseleceği bu dev randevuda tüm gözler teknik adamların sahaya süreceği taktik dizilişlerde olacak. Karadeniz ekibi, sahadan zaferle ayrılarak 40 yıllık hasretini dindirecek o büyük final sahnesinde yer almak istiyor.