Zeynep Bastık yine gündemden düşmüyor

Şarkıcı Zeynep Bastık evinden paylaştığı iç çamaşırlı pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Zeynep Bastık yine gündemden düşmüyor

Özellikle beyaz iç çamaşırıyla Ekşi Sözlük'ün de diline düşen Zeynep Bastık son olarak verdiği pozlarla ise çıplak sanıldı. Ancak Zeynep Bastık yine iç çamaşırlıydı. İşte o pozlar...

zeynep-bastik-yine-gundemden-dusmuyor.jpeg

Evde omurgasını yaralayınca 3 haftada 3 milyon kaybeden şarkıcı Zeynep Bastık Youtube üzerinden yayımlandığı programdan para kazandığına dair iddiaları yalanlamıştı. Evde omurgasını yaralayınca 3 haftada 3 milyon kaybeden şarkıcı Zeynep Bastık Youtube üzerinden yayımlandığı programdan para kazandığına dair iddiaları yalanlamıştı.

zeynep-bastik-yine-gundemden-dusmuyor2.jpeg

Evde geçirdiği günlerde bol bol fotoğraf çeken Zeynep Bastık iç çamaşırlı pozlarıyla da Ekşi Sözlük'ün diline düşmüştü. Bastık hakkındaki yorumları umursamadan yeni pozlarını paylaştı. Yine iç çamaşırlı olan Bastık'ın pozlarını görenler şarkıcıyı önce çıplak sandı. Belden aşağısı çıplak olduğu düşünülen şarkıcının diğer pozlarında ise iç çamaşırlı olduğu göründü. Kimi takipçiler Zeynep Bastık'ın çok zayıfladığına takılırken kimi ise buzdolabındaki limona takıldı. Şarkıcının paylaşımını görenler "Zeynep Bastık da olsan o yumurta bölümünde kesik limon oluyormuş" yorumunda bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin