Zeynep Bastık ve Uraz Kaygılaroğlu aşkı kısa sürdü! Mesajları yakalayınca

Tolga Akış ile ayrılığının ardından özel hayatıyla gündemden düşmeyen Zeynep Bastık, Seren Dal ile adının anılmasının ardından Uraz Kaygılaroğlu ile birliktelik yaşadığı iddiasıyla magazin gündemine oturmuştu.

Zeynep Bastık ve Uraz Kaygılaroğlu aşkı kısa sürdü! Mesajları yakalayınca

Ancak aşkları kısa sürdü. İkilinin ayrılık sebebi ortaya çıktı.Pop müziğin en sevilen isimlerinden olan Zeynep Bastık Tolga Akış ile evliliğini bitirmesinin ardından birçok aşk haberiyle gündeme geldi.Boşanmanın hemen ardından Seren Dal ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilen popçu Dal ile aynı ayna karşısında poz vererek peş peş Instagram hesaplarından paylaşmıştı.

İkilinin sevgili olduğu konuşulurken Zeynep Bastık bu kez de önceki akşam Umut Kurt'un eşi Melisa İnci'nin 30'uncu yaş gününde Uraz Kaygılaroğlu ile yakınlaşmıştı.İkilinin sevgili olduğu konuşulurken Zeynep Bastık bu kez de önceki akşam Umut Kurt'un eşi Melisa İnci'nin 30'uncu yaş gününde Uraz Kaygılaroğlu ile yakınlaşmıştı.Uraz Kaygılaroğlu ve Zeynep Bastık baş başa verip sohbet ettikten sonra saatlerce dans etmişti.

Uraz Kaygılaroğlu geçen ay da Zeynep Bastık'ı Harbiye Açık Hava'da izlemiş, sahneden gözlerini alamamıştı.Kısa süre birlikte olan şarkıcı Zeynep Bastık ile oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun ayrılık sebebi ortaya çıktı.Şarkıcının, oyuncunun eski sevgilisiyle mesajlaştığını görünce, ayrıldığı iddia edildi. Uraz Kaygılaroğlu'nun çabalarına rağmen Bastık'ın barışmayı kabul etmediği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin