Trabzon'da Yomra'ya iki büyük proje! Başkan Mustafa Bıyık açıkladı

Trabzon'un Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık Yomra için iki büyük proje açıkladı.

Trabzon'da Yomra'ya iki büyük proje! Başkan Mustafa Bıyık açıkladı

Trabzon'un İyi Partili Belediye başkanı Mustafa Bıyık, Yomra için iki biyik projenin müjdesini verdi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul ziyaretinde bulunan başkan Bıyık Trabzon'a yeni projeler ile döndü.

Yomra Belediyesi'nin arkasında bulunan meydanın ne olacağının vatandaşlar tarafından sürekli sorulduğunu belirten Bıyık "Belediyenin arkasında bulunan bir kent meydanı alanı var. 1 yıldır süren proje çalışamalrı sürüyorduk. Yomrayı avrupai hale getirecek alt yapı çalışmaları yapıyoruz.  içerisnde butik otel kafeteryalar olan oto parkı olan bir projemiz var. gelen misafirimiz otelden büyük bir meydan görecek. " ifadelerini kullandı.

Kaşüstü bölgesi için de müjdeyi veren Başkan Bıyık "Kaşüstünde Adliye sarayı ve su ürünleri arasından denize ulaşan bir proje çalışmasını tamamladık.İstanbul ziyaretimin temelini ouşturan proje de bu proje 15 Milyon değerinde. Sosyal ve yeşil alan ihtiyacını ortadan kaldıracaz. İhale hazırlıklarını bitirdik. yakında kazmayı vuracağız. Kaşüstü halkını da denizle buluşturcaz. 2023 yılı içerinde bunu tamamlayacağız." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler