Kahramanmaraş merkezli depremin ardından yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 160 oldu!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yıkılan binalarla ilgili soruşturmalarda tutuklananların sayısı 160'a yükseldi.

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 160 oldu!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgelerdeki hırsızlık olaylarına ilişkin soruşturmalarda tutuklananların sayısı 181 oldu.

Türkiye'yi sarsan, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 42 binin üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından on binlerce bina da enkaza dönüştü.

İMAR NEDENİYLE TUTUKLU SAYISI 160 OLDU
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik tespit edilen binalarla ilgili soruşturmalarda tutuklananların sayısı 160'a yükseldi.

181 ŞÜPHELİ HIRSIZLIK VE YAĞMADAN TUTUKLANDI
Bunun yanı sıra Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgelerdeki hırsızlık olaylarına ilişkin soruşturmalarda tutuklananların sayısı 181 oldu.

3567769_e963a11bf9b54e7db336cabcf94d8d33

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler