Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili aday adayı Eren Küçük'ten ilçe başkanlarına ziyaret

Yeniden Refah Partisi Trabzon milletvekili Aday Adayı Eren küçük paritisinin ilçe başkanlıklarına ziyarette bulundu.

Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili aday adayı Eren Küçük'ten ilçe başkanlarına ziyaret

Yaklaşan Genel seçimler öncesi Trabzon Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Eren Küçük Çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Küçük partisinin ilçe başkanlıklarını ziyaret edip fikir alışı verişinde bulundu.

WhatsApp Image 2023-03-24 at 20.18.45

Küçük, bu ziyaretler neticesinde Ortahisar ilçe başkanı İbrahim Aydın ve Akçaabat ilçe başkanı Resul Altın'ı ziyaret etti ve milletvekilliği adaylığı konusunda görüşlerini aldı.

WhatsApp Image 2023-03-24 at 20.18.44

“6 MEGA PROJEMİZ VAR”
Yeniden Refah Partisi’nin; üretim, istihdam ve ihracat ekonomisi düzeyinde siyaset yaptığını söyleyen Eren Küçük, Trabzon özelinde projeleri olduğunu belirterek şunları söyledi.
“İstihdamdan başlarsak, Arsin'deki yatırım adası. Arsin yatırım adası 2016-2017 yıllarında, ihale aldı verildi derken yapılmadı. Oysa ki güzel bir proje, 3 bin dönüm araziye kurulması planlanan 8-9 kuruluşun yer alacağı nano teknoloji, savunma ve güvenlik sistemleri gibi firmaların yer alacağı, 25 bin kişinin istihdam bulacağı bir alan olacaktı. Bu yapılmadı. Yapılması ivedilikle bekleniyor.”
“Trabzon metro bekliyor. Genelde büyükşehirlerde bu sistemler mevcut. Beşikdüzü ile Of arasında metro olmazsa olmaz. Bunun yapılması gerek. Bu trafik oranını yüzde doksan oranında çözer. Ayrıca hafif raylı sistem de yapılabilir. Memleketimizin en yoğun bölgelerinde, Akçaabat ve Yomra arasında hafif raylı sistem yapılabilir. Bunu yaparken de toplu taşımacılığı da koruma altına almak gerek.”
“Demir yolu yarım asırdır beklenen proje. Demir yolu Erzincan'da kaldı. Erzincan-Batum arası, Trabzon bağlantı demir yolunu gerçekleştirebiliriz. Ticaret ve ihracat anlamında kolaylık sağlar. İnsanlar kamp turlarına da rahatlıkla çıkabilir.”
“6 adet mega projemiz var. Turizmi aslında 12 aya yaymak gerek. Sadece yaz şartlarında Uzungöl'e kalmamak gerek. Yıllar evvel Beşikdüzü'nde teleferik yapıldı, atıl şekilde duruyor. Memleketimizde gezilmesi görülmesi gereken yerler var. Kayak turizmi de yapılabilir.”
“Altyapı projemiz var. Trabzon'da internet hatlarında kopma ve kesintiler oluyor. Doğalgaz borularında patlamalar oluyor. Böyle olunca da kazı işlemleri başlıyor. Bunlar trafiği ve yayaları olumsuz etkiliyor. Avrupa sistemiyle tüneller oluşturabiliriz. Bunlar 6 ayda yapılabilir ve bir daha 100 yıl benzer sorunlar yaşanmaz. Bunun maliyeti, firmalardan katılım payı alınarak minimize edilebilir. Atıyorum, herhangi bir kuruluşun arıza nedeniyle o tünellere girmesi gerekti, her tünele girişinde katılım payı alınarak maliyet minimize edilir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler