Yeni yıla yeni Hande! Hande Erçel yüzü için 75 bin TL harcadı

Sık sık estetik haberleriyle gündeme gelen Hande Erçel yeni yıl öncesi bakıma girdi. Yüzü için paraya kıydı.

Yeni yıla yeni Hande! Hande Erçel yüzü için 75 bin TL harcadı

Bıçak altına yatmadan yüzünde değişimler yapmayı başaran güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde 4 ayrı işleme başvurdu. 29 yaşındaki güzel oyuncu, 75 bin TL'lik bakım sayesinde 2023'e yenilenmiş girecek.Sık sık yaşadığı değişimle gündeme gelen Hande Erçel yeni yıl öncesi bakıma girdi.Hakkında sık sık çıkan estetik haberlerinden rahatsız olan Hande Erçel, bıçak altına yatmadan yüzünde belirgin değişimler yapmayı başarıyor.Son dönemdeki yenilikleri yakından takip eden 29 yaşındaki oyuncu, kendisini 2023'e sayılı günler kala bakıma aldı.

YENİ YILA YENİ HANDE

Şişli'deki bir merkeze giden Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde PB serum, kristal dolgu, Jawline dolgusu ve Paris ışıltısı adı verilen dört ayrı yönteme başvurdu

Bu işlemler ve cilt bakımı gibi ekstra işlemler için yaklaşık 75 bin TL harcayan güzel oyuncu, böylece yeni yıla da yenilenmiş girecek.

İŞTE AMELİYATSIZ OPERASYONLARI

Jawline dolgusuyla çene hattının daha hacimli ve keskin olması sağlanır.

Paris ışıltısıyla cildiniz daha sağlıklı ve parlak bir görünüm alır.Kristal dolgu, elmacık kemiklerini ve çene ile çene hattını belirginleştirir.PB serum, yüz inceltmede kullanılan ameliyatsız estetik uygulamasıdır.Eski kareleri sürekli paylaşılan Erçel hakkında çıkan estetik haberlerini reddetse de geçmişten günümüze yaşadığı değişim şoke etti. İşte Hande Erçel'in eski hali…

Hande Erçel

 Yeni yıla yeni Hande! Hande Erçel yüzü için 75 bin TL harcadı

 Yeni yıla yeni Hande! Hande Erçel yüzü için 75 bin TL harcadı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin