| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Yaşam Yayın tarihi: 09 Ocak 2013 09:38 Güncellenme tarihi: 15 Nisan 2026 15:02

Ünlü yazar köprüden atladı

 ''Ağır Roman'' kitabının yazarı Metin Kaçan, Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar etti. Alınan bilgiye göre, Üsküdar Çengelköy Polis Merkezi'ne gelen bir taksi şoförü, 5 Ocak Cumartesi günü akşam saatlerinde Esenler’de aracına müşteri olarak binen bir

 

''Ağır Roman'' kitabının yazarı Metin Kaçan, Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.
 
Alınan bilgiye göre, Üsküdar Çengelköy Polis Merkezi'ne gelen bir taksi şoförü, 5 Ocak Cumartesi günü akşam saatlerinde Esenler’de aracına müşteri olarak binen bir kişinin Üsküdar'a gitmek istediğini söyledi. Taksici ifadesinde, şahsın Boğaziçi Köprüsü üzerinde fotoğraf çekeceğini söyleyerek yavaşlamasını istediğini, cüzdanını araçta bıraktıktan sonra inerek köprüden atladığını söyledi. Yapılan incelemenin ardından polis durumu Metin Kaçan'ın ailesine bildirirken, boğazda yapılan aramalarda Kaçan’ın cesedine ulaşamadı.
 
Olayın Sosyal medyada yer alması üzerine Metin Kaçan'ın ağabeyi, karikatürist, yapımcı ve oyuncu Hasan Kaçan'ın durumu sosyal medya sitesi üzerinden doğruladı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

Aypam Kampanya
Yaşam

Aypam Kampanya