| Keşfet
Yaşam Yayın tarihi: 05 Eylül 2013 22:14 Güncellenme tarihi: 30 Aralık 2025 11:10

Karabük’te Tır ile Otomobil Çarpıştı: Bir Ölü İki Yaralı Var

Karabük'te tır ile otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Karabük-Kastamonu karayolu üzerinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası kanlı bitti. Edinilen bilgilere göre, Kastamonu istikametine seyir halinde olan Tayfun Günaydın (29) idaresindeki 78 BP 089 plakalı tır ile İbrahim Tünek yönetimindeki 78 AU 613 plakalı otomobil, Bostanbükü Kavşağı’nda henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.

Olay Yerinde Can Verdi

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobilde bulunan Orhan Çetinkaya (40), olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada otomobil sürücüsü İbrahim Tünek ve araçta bulunan Merve Günay (17) ise yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!