| Keşfet
Yaşam Yayın tarihi: 14 Kasım 2013 14:07 Güncellenme tarihi: 17 Nisan 2026 13:30

Sigarayı bırak leblebiye başla

    Federasyon üyeleri, "Sigarayı bırak leblebiye başla" kampanyası kapsamında Kızılay meydanında toplandı. Davul zurna ve halay eşliğinde dağıtılan leblebiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterince zaman zaman izdiham yaşandı.Çorumlu Dernekleri Federasyonu Baş

    Federasyon üyeleri, "Sigarayı bırak leblebiye başla" kampanyası kapsamında Kızılay meydanında toplandı. Davul zurna ve halay eşliğinde dağıtılan leblebiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterince zaman zaman izdiham yaşandı.

Çorumlu Dernekleri Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, etkinliği bir sosyal sorumluluk projesi olarak düzenlediklerini belirterek, "Günümüzde sigaranın zararlarını hepimiz biliyoruz. Devletin bu alanda yaptığı mücadeleye sivil toplum kuruluşu olarak biz de destek olmak için bu kampanyayı başlattık" dedi. Çağır, kampanyayı ülke geneline yaymak istediklerini söyledi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!