| Keşfet
Yaşam Yayın tarihi: 14 Ağustos 2009 16:09

Şampiyon kızı kaçırdılar

Katıldığı atletizm yarışmalarında 7 kez Türkiye şampiyonluğu, 1 kez de dünya ikinciliği elde eden işitme engelli kız, evinin yakınından kaçırıldı. Alınan bilgiye göre, Denizli'nin Sevindik Mahallesi'nde ailesiyle oturan şampiyon atlet Kübra Avcı (17), 3 g

Katıldığı atletizm yarışmalarında 7 kez Türkiye şampiyonluğu, 1 kez de dünya ikinciliği elde eden işitme engelli kız, evinin yakınından kaçırıldı.

Alınan bilgiye göre, Denizli'nin Sevindik Mahallesi'nde ailesiyle oturan şampiyon atlet Kübra Avcı (17), 3 gün önce evlerinin önüne gelen bir araca bindirilerek kaçırıldı. Kübra'nın babası İbrahim Avcı (59), Sevindik Polis Merkezi'ne gelerek, kızının B. T. (19) isimli sağır ve dilsiz genç tarafından kaçırıldığını iddia etti ve şikayetçi oldu.

Baba Avcı, kızını geçen yıl da aynı kişinin kaçırdığını ileri sürerek, polise verdiği ifadesinde, “kızımı, erkek arkadaşı ve annesi bir otomobille gelerek, evimin yakınından kaçırdı. İstemediği halde, zorla arabaya bindirerek kızımı götürmüşler. Şikayetçiyim” dedi. Kübra Avcı'nın, geçen yıl da kaçırıldığı ve B.T'nin bir yakının evinde bulunduğu ileri sürüldü.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!