| Keşfet
Yaşam Yayın tarihi: 07 Ocak 2013 12:27

Ölü ve mahsur kalanlar var...

 Erzurum-Bingöl Karayolu'nun Çat ilçesi yakınlarındaki Kirişli geçidinde kar temizleme çalışmalarına katılan kepçe çığ altında kaldı. Yaklaşık 3.5 saat süren uzun çalışmanın ardından çığ altında kalan kepçe operatörü Muammer Yalçın'ın cesedine ulaşılabild

 

Erzurum-Bingöl Karayolu'nun Çat ilçesi yakınlarındaki Kirişli geçidinde kar temizleme çalışmalarına katılan kepçe çığ altında kaldı. Yaklaşık 3.5 saat süren uzun çalışmanın ardından çığ altında kalan kepçe operatörü Muammer Yalçın'ın cesedine ulaşılabildi. 
 
MAHSUR KALANLAR VAR
 
Çığ nedeniyle Karayolları ekipleri de mahsur kaldı. Erzurum-Ağrı Karayolu'nun Saç Dağı bölgesinde ise çok sayıda araçta aralarında Ağrı Üniversitesi öğretim görevlilerinin de bulunduğu yaklaşık 50 kişi mahsur kaldı. Erzurum-Bingöl, Erzurum-Muş, Erzurum-Ağrı, Erzurum-Artvin, Çelikhan-Adıyaman ve Çelikhan-Malatya, Van-Tatvan, Yüksekova-Şemdinli, Şemdinli-Derecik, Van-Bahçesaray, Hakkari-Çukurca-Şırnak karayolları ile binlerce köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

Aypam Kampanya
Yaşam

Aypam Kampanya