| Keşfet
Yaşam Yayın tarihi: 03 Nisan 2012 08:54

Nevruz operasyonu genişliyor

Terörle Mücadele Şube Müdürlü Operasyon Timleri'ne, Özel harekat ve çevik kuvvet polisleri de destek verdi. Yaklaşık 150 güvenlik görevlisinin katıldığı operasyonda, önceden belirlenen adreslere eşzamanlı olarak girildi. Aralarında nevruz kutlamaları sıra

Terörle Mücadele Şube Müdürlü Operasyon Timleri'ne, Özel harekat ve çevik kuvvet polisleri de destek verdi. Yaklaşık 150 güvenlik görevlisinin katıldığı operasyonda, önceden belirlenen adreslere eşzamanlı olarak girildi.

 

Aralarında nevruz kutlamaları sırasında olay çıkaranların da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Adli Tıp Kurumu'na getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlılar, sorgularının alınması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

 

Operasyon sırasında çevik kuvvet ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!