| Keşfet
Yaşam Yayın tarihi: 03 Eylül 2010 15:11 Güncellenme tarihi: 15 Nisan 2026 15:01

Konak konserinde duygusal anlar

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün düzenlediği ‘Şişli Şenlikleri’ konserinde Kuzeyin oğlu Volkan Konak önceki akşam sahne aldı. Cevahir Alışveriş Merkezi meydanını dolduran 10 bin hayranı tek bir ağızdan Konak’a eşlik etti.Mustafa Sarıgül’ün de kat

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün düzenlediği ‘Şişli Şenlikleri’ konserinde Kuzeyin oğlu Volkan Konak önceki akşam sahne aldı.

Cevahir Alışveriş Merkezi meydanını dolduran 10 bin hayranı tek bir ağızdan Konak’a eşlik etti.

Mustafa Sarıgül’ün de katıldığı konserde ünlü sanatçı, sahnede aşk şarkıları söylemeye başlayınca, “Kendimi bugün Kadir İnanır gibi hissediyorum, ama aranıza bakıyorum Türkan’ı göremiyorum. Aşk deyince aklıma Kadir ile Türkan geliyor” dedi.

 Karadeniz’den bir türkü okumaya başlayan ünlü sanatçı, sahnede ağlamaya başlayınca herkesi hüzün kapladı. Ağlamaktan türküyü tamamlayamayan Konak, hayranlarından özür diledi. Bu gece Şişli yıkılsın diyerek, “Trafik altüst oldu, bu gece bizim gecemiz dünyanın günahı bizim olsun” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

Aypam Kampanya
Yaşam

Aypam Kampanya