Karadenizli oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti - İsrafil Köse kimdir?

Karadenizli Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu İsrafil Köse geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Karadenizli oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti - İsrafil Köse kimdir?
İstanbul'da geçirdiği kaza sonucu tedavi altına alınan İsrafil Köse hayatını kaybetti.

Kadıköy'de motor kullandığı sırada kaza geçiren oyuncu Karadenizli oyuncu İsrafil Köse Haydarpaşa Numune Hastanesinde kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Durumu ağır olan oyuncudan bu sabah saatlerinde acı haber geldi. Yapılan müdahalelere rağmen İsrafil Köse'nin hayatını kaybettiği öğrenildi.

MENAJERİ 'ÖLDÜ' DEDİ

İsrafil Köse'nin menajeri Emin Albayrak, "Dün sabah motoruyla kaza geçirdi. Bu sabah saat 2.30'da yaşamını yitirdi" ifadelerini kullandı.

OYUNCU ARKADAŞI BÖYLE VEDA ETTİ!

İsrafil Köse'nin oyuncu arkadaşı Umut Oğuz, instagramda duygularını şu sözlerle dile getirdi:

Gözlerimden kayan yaşla uyandım. Hissettim belki gittiğini. Herşeyi atlattın, bunu da atlatırsın dedim. Yavrun için dön diye dualar ettim. Başında nöbet tutan Çeto'yu aradım. Gitti dedi. Şaka yapıyodur dedim. Öldü dedi. Düğüm var ya o düğüm. Gık edemezsin. Kalırsın mal gibi. Kusuruma bakma ama bu olmadı kardeşim. Gördüğüm göreceğim en sorumsuz, en zararsız, en rahat adamdın ve işte o rahatlığın aldı seni bizden. Hep ölmeye oynadın. Belki gitmek istedin ama gittiğin yerde bu dünyadaki dostlarına yaptıklarını yapma. Bizi üzdün ordakileri üzme. Adın ne zaman geçse gülen ben, şimdi çok ama çok üzgünüm senin yüzünden. Tokatlayıp küfretmek istiyorum seni hep yaptığım gibi, sonra yaptığın bi saçmalığı anlatıp kahkahalarla sarılmak. Keşke geçen aradığında geç kalmayaydın da bi sarılaydık. Çok saçma gittin kardeşim. Çok. Mekanın cennet olsun. 

İsrafil Köse kimdir?

İsrafil Köse, 20 Şubat 1970 tarihinde Artvin’de Borçka ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünde okudu.

1987 yılında Belene dizisinde Emin rolü ile ekran karşısına çıkan İsrafil Köse, bugüne dek birçok yapımda rol aldı. Genelde Karadeniz şivesi ile ön plana çıktı. Emret Komutanım dizisinde Laz Çavuş Cemal rolünü canlandıran İsrafil Köse, ”Sümela’nın Şifresi: Temel” ve ”Moskova’nın Şifresi : Temel” filmlerinde de rol aldı.

İsrafil Köse, Üçgen Yapımevi Ltd. Şti. Oyuncu ve Yapım Asistanlığı yapmaktaydı. İsrafil Köse, Şengül Köse ile evli Abdullah Köse (d.2015) adında bir oğlu vardır.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam