| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Yaşam Yayın tarihi: 07 Mart 2013 11:08

Kamuda yeni memur alımı yapılacak

Vergi Denetim Kurulu (VDK)'dan yapılan açıklamada, 11-12 Mayıs 2013 tarihlerinde İstanbul ve Ankara'da vergi müfettiş yardımcılığı meslek giriş sınavı yapılacağı açıklandı.Söz konusu sınavla Türkiye'nin her köşesindeki üniversitelerden mezun olmuş yüzlerc

Vergi Denetim Kurulu (VDK)'dan yapılan açıklamada, 11-12 Mayıs 2013 tarihlerinde İstanbul ve Ankara'da vergi müfettiş yardımcılığı meslek giriş sınavı yapılacağı açıklandı.

Söz konusu sınavla Türkiye'nin her köşesindeki üniversitelerden mezun olmuş yüzlerce gencin vergi müfettiş yardımcısı olarak Kurul'a alınmasının planlandığı belirtilen açıklamada, ''Vergi Denetim Kurulu olarak, ülkemizin yarını olan genç, bir kariyer, bir ilke ve değerler bütünü olan vergi müfettişliği mesleğini seçmeye, öğrenmeye ve değişime açık bir yapıda kariyer yapmaya ve ülkenize faydalı olmaya çağırıyoruz'' denildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

Aypam Kampanya
Yaşam

Aypam Kampanya