| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Yaşam Yayın tarihi: 20 Temmuz 2013 19:55

İlk kadın Vekil hayatını kaybetti!

Çanakkale'nin kadın milletvekili, emekli öğretmen 95 yaşındaki Zekiye Gülsen'in cenazesi Lapseki İlçesi’nde toprağa verildi. Solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı Lapseki Devlet Hastanesi'nde bugün sabaha karşı hayata veda eden Zekiye Gülsen için Laps

Çanakkale'nin kadın milletvekili, emekli öğretmen 95 yaşındaki Zekiye Gülsen'in cenazesi Lapseki İlçesi’nde toprağa verildi.
 
Solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı Lapseki Devlet Hastanesi'nde bugün sabaha karşı hayata veda eden Zekiye Gülsen için Lapseki Gazi Süleyman Paşa Camisi'nde ikindi namazı ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Ak Parti Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, Lapseki Belediye Başkanı MHP'li Gani Mehmet Ekim, Çevre eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar ile Çanakkale'nin eski milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, ailesi, yakınları ve çok sayıda Lapsekili katıldı.
 
Zekiye Gülsen'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, kılınan namazın ardından bir süre omuzlarda taşındıktan sonra götürüldüğü ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!