| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Yaşam Yayın tarihi: 10 Şubat 2013 22:08

Hastanede panik hastalar sokakta

İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nden saat 20.30 sıralarında dumanlar çıktığını gören görevliler durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Acil

İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nden saat 20.30 sıralarında dumanlar çıktığını gören görevliler durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Acil serviste tedavi gören hastalar hemen dışarı çıkartıldı.

Bazı hastaların ve hasta yakınlarının dumandan etkilendiği görüldü. Kısa süre sonra olay yerine gelen Şişli İtfaiyesine bağlı ekipler acil servise girerek dumanın kaynağını bularark müdahale ettiler. Hastalarda bir süre dışarıda bekletildi. İtfaiyenin müdahalesi devam ediyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

Aypam Kampanya
Yaşam

Aypam Kampanya