| Keşfet
Yaşam Yayın tarihi: 08 Ekim 2011 21:46 Güncellenme tarihi: 30 Aralık 2025 14:42

Konya’da 8 aylık hamile kadın evinde ölü bulundu

Konya’nın Karatay ilçesinde 8 aylık hamile Gülsüm Yılmaz (25), evinde hareketsiz bulundu. Yapılan müdahalede Yılmaz ve karnındaki bebeğinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Konya’nın merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi’nde yaşayan 8 aylık hamile Gülsüm Yılmaz (25), evinde yakınları tarafından hareketsiz bulundu.

Olay yerine çağrılan acil sağlık ekipleri, genç kadının ve karnındaki bebeğinin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yılmaz’ın cenazesi, otopsi işlemleri için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, 3 yaşında bir kız çocuğu olan Gülsüm Yılmaz’ın bir süredir beynindeki tümör nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi. Genç kadının, tedavisi sırasında doktorların “Çocuğu alalım mı?” yönündeki önerilerine, “Çocuğumu kucağıma almak istiyorum. Ona kıyamam” yanıtını verdiği belirtildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

Başsağlığı İlanı
Yaşam

Başsağlığı İlanı