| Keşfet
Yaşam Yayın tarihi: 25 Aralık 2011 11:56 Güncellenme tarihi: 15 Nisan 2026 15:01

"Emek" için yürüdüler!

Sinemaseverler, Beyoğlu'nun en eski sinemalarından Emek'in yıkılacağı yönündeki haberleri protesto etmek için Taksim'de bir araya geldi.Ellerinde pankartlarla İstiklal Caddesi'nde yürüyen kalabalık, "Emek'e Sermaye Ulaşamayacak" yazılı afişler taşıyor.  B

Sinemaseverler, Beyoğlu'nun en eski sinemalarından Emek'in yıkılacağı yönündeki haberleri protesto etmek için Taksim'de bir araya geldi.

Ellerinde pankartlarla İstiklal Caddesi'nde yürüyen kalabalık, "Emek'e Sermaye Ulaşamayacak" yazılı afişler taşıyor.  

Beşiktaşlı Çarşı grubu da Emek'in yıkılmasını protesto etmek İstiklal Caddesi'nde yürüyenler arasındaydı.

 

İstiklal'deki kalabalığın inşasıyla büyük tepki çeken Demirören Alışveriş Merkezi'ne yumurta attıkları belirtildi.

 

Eyleme, Nurgül Yeşilçay, Nez, Rutkay Aziz, Mehmet Ali Alabora, Nur Sürer ve Menderes Samancılar'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçı destek verdi.  

Geçtiğimiz hafta Eczacıbaşı Holding ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Emek Sineması'nı da kapsayan bölgeyi kültür adasına dönüştürecek bir projeyi desteklediklerini açıklamıştı.

Eczacıbaşı, Emek sinemasının yıkılmasını istemediklerini de dile getirmişti.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

MRT Motors reklam
Yaşam

MRT Motors reklam