| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Yaşam Yayın tarihi: 20 Ağustos 2013 15:55 Güncellenme tarihi: 15 Nisan 2026 15:02

Doğu Karadeniz'in yolunu tuttular

Show TV’nin bomba transferlerinden  ‘Benim İçin Üzülme’ dizisinin oyuncuları İstanbul’da gerçekleşen yeni sezon tanıtım çekimlerinin ardından, Doğu Karadeniz’in yolunu tuttular.Tatil dolayısıyla birbirlerini uzun süredir göremeyen oyuncular, ilk set günle

Show TV’nin bomba transferlerinden  ‘Benim İçin Üzülme’ dizisinin oyuncuları İstanbul’da gerçekleşen yeni sezon tanıtım çekimlerinin ardından, Doğu Karadeniz’in yolunu tuttular.

Tatil dolayısıyla birbirlerini uzun süredir göremeyen oyuncular, ilk set günlerinde ayrı kalmanın acısını çıkarıp çekim aralarında bol bol sohbet edip hasret giderdiler.

Karadeniz’de çekilen dizinin Niyazi’si Tansel Öngel “Geçen sezon burada  birlikte çok güzel zaman geçirdik. Şehir dışında çekilen projelerde ekiple ve oyuncu arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirme ve daha çok şey  paylaşma şansı buluyorsunuz. Bu nedenle tatil arası bize bir hayli uzun geldi. Yeni sezonda da aynı enerji ve birliktelikte devam etmek istiyoruz” dedi.

Benim İçin Üzülme yeni sezonda Salı günleri Show TV'de izleyicisiyle buluşacak.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

Adnan Otomotiv
Yaşam

Adnan Otomotiv