| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Yaşam Yayın tarihi: 17 Aralık 2014 11:08

Diyarbakır'da olaylı gece... 17 yaşındaki genç yaşamını yitirdi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün gece saatlerinde Yoğurt Pazarı civarında gece saatlerinde eylem yapan bir gruba polis müdahale etti. Alınan bilgilere göre ilçedeki Müdahale sırasında duvarın arkasında olan 17 yaşındaki Kadir Çakmak, termal kameralara da y

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün gece saatlerinde Yoğurt Pazarı civarında gece saatlerinde eylem yapan bir gruba polis müdahale etti. Alınan bilgilere göre ilçedeki Müdahale sırasında duvarın arkasında olan 17 yaşındaki Kadir Çakmak, termal kameralara da yansıyan görüntülerde duvarın arkasına gizlendi. Karanlıkta, termal kameralarda görüntülendiğinden habersiz 17 yaşındaki genç elindeki tüfekle duvarın kıyısına gelip nişan aldı.
 
Tam o sırada açılan ateş sonucu vurularak yaşamını yitirdi. Diyarbakır'da yaşananlar kameralara saniye saniye yansıdı. Cenazesi Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çakmak'ın otopsi yapılması için savcının beklendiği öğrenildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!