| Keşfet
Yaşam Yayın tarihi: 16 Mayıs 2012 21:34

Dilencinin bebeği de sahte çıktı

Haberciyi görünce kundağı topladı. Dilendiği yerden uzaklaştı...Yer İstanbul Taksim... Dilenen kadının şüpheli davranışları dikkatlarden kaçamadı. Bebeğine kötü davrandığı ve dilendiği ihbarı üzerine Zabıta ekipleri harekete geçti.Önce göstermek istemedi.

Haberciyi görünce kundağı topladı. Dilendiği yerden uzaklaştı...
Yer İstanbul Taksim... Dilenen kadının şüpheli davranışları dikkatlarden kaçamadı. Bebeğine kötü davrandığı ve dilendiği ihbarı üzerine Zabıta ekipleri harekete geçti.

Önce göstermek istemedi.

Manzara ortaya çıkınca zabıta ekipleri de şaşırdı.

Bebek varmış süsü verilen kundağın içinden eski giysiler çıktı. Zabıta, kadının hakkında kabahatler kanuna muhalefetten işlem yaptı.

Türkiye bu görüntüleri hayretler içinde seyretmişti... Kendisine tek ayağı yokmuş süsü veren dilenci kameralara işte böyle takılıyordu.
Soner K. isimli dilencinin ayağı sakat değildi, üstelik görüntüleri çeken habercileri tehdit edecek kadar da gücü kuvveti yerindeydi.
Bu da bir başkası. Birgün kameraya lise öğrencisi görünümde takıldı. Daha sonra da kucağında bebekle anne olarak.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

Başsağlığı İlanı
Yaşam

Başsağlığı İlanı