| Keşfet
Yaşam Yayın tarihi: 12 Mayıs 2009 10:25

Ardahan beyaza büründü

Sabah saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan ve daha sonra kent merkezinde etkili olan kar yağışı, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Mayıs ayının gelmesiyle birlikte hava sıcaklıklarında artış bekleyen vatandaşlar, sabah sokağa çıktığında beyaz bir kar örtü

Sabah saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan ve daha sonra kent merkezinde etkili olan kar yağışı, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Mayıs ayının gelmesiyle birlikte hava sıcaklıklarında artış bekleyen vatandaşlar, sabah sokağa çıktığında beyaz bir kar örtüsüyle karşılaşınca şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yağış sonucu kent merkezinde kar kalınlığı 2 santimetre olarak ölçüldü.

Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Ardahan'da kar yağışının yüksek kesimlerde etkisini sürdürmesini beklediklerini bildirdi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!