Yasak elma 166.Bölümde neler oldu! Yasak elma 166.Bölüm izle

Ekranların en sevilen dram ve romantik komedi dizisi Yasak Elma dün akşam 166. bölümüyle FOX'ta yerini aldı.

Seyircinin asla sıkılmadan izlemeye devam ettiği Yasak Elma, her sezon yenilenen oyuncu kadrosu ve gündemi takip eden senaryosuyla ekran serüvenine devam ediyor. Yasak Elma son bölümde; Doğan, Yıldız'ı kaybetmek istemediği için kendini bile şaşırtan bir karar verir. Doğan'ın Yıldız için Julia'dan tamamen vazgeçmesi ve onu hayatından çıkarması Julia'nın sinirlerini bozar.Bu hikayede intikam planları yapan kişi artık Julia olacaktır.

Kardeşini de yanına alan Julia kendince kusursuz bir plan yapmış olsa da işler bekledikleri gibi ilerlemeyecektir.Yıldız ise ne olursa olsun Doğan'a güvenip onunla barışma konusunda kararsız kalmıştır.Yasak Elma Önceki Bölümde Neler Olmuştu?Yıldız, Julia ve Doğan’ın ilişkisini bitirmeye kararlıdır ve Doğan’a şartlarını söyler. Doğan ne kadar uğraşsa da Yıldız’ı vazgeçiremeyeceğini anlayarak bir karar verir. Handan geri dönmüş ve Selim’i bitirmek için harekete geçmiştir. Ancak Selim’in kimsenin bilmediği bir müttefiki olacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv